Home Stiri Gata și ultimele două seriale Marvel de pe Netflix. The Punisher și Jessica Jones au fost anulate

Gata și ultimele două seriale Marvel de pe Netflix. The Punisher și Jessica Jones au fost anulate

0
0

La revedere, Jessica Jones. La revedere, The Punisher. Ultimele două seriale marca Marvel produse de Netflix – Jessica Jones și The Punisher – au fost anulate. Informația a fost confirmată de Netflix pentru Variety.

The Punisher a fost anulat după al doilea sezon, cel lansat în luna ianuarie. Iar Jessica Jones se va opri la sezonul trei, a cărui dată nu a fost încă anunțată.

Anunțul celor de la Netflix vine după ce platforma a renunțat în ultimele luni la alte trei seriale marca Marvel, Daredevil, Iron Fist și Luke Cage.

Ruptura Netflix – Marvel nu e deloc surprinzătoare. Amintim că Disney, proprietarul Marvel, a anunțat că va lansa propria platformă video, care va găzdui producțiile companiile. Platforma se va numi Disney+ și va fi lansată în Statele Unite la sfârșitul acestui an.

Chiar și așa, să nu vă așteptați ca eroii creați de Netflix și Marvel să se mute pur și simplu pe Disney+. Potrivit Variety, care citează surse apropiate tranzacției, patru dintre „Defenders” nu au voie prin contract să apară în alte producții (din afara Netflix), cel puțin doi ani de la anulare.

Cu „hemoragia” aceasta de supereroi, Netflix a venit cu propriile titluri. A lansat recent Umbrella Academy și urmează Jupiter`s League.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…