Home Seriale TV 18 lucruri pe care nu le știai despre The Vampire Diaries

18 lucruri pe care nu le știai despre The Vampire Diaries

0
0

The Vampire Diaries a fost unul dintre cele mai populare seriale produse de CW, atât în timpul difuzării celor opt sezoane, din 2009 până în 2017, cât și după încheierea acestuia. Din serialul cu vampiri au rezultat două spin-off-uri, The Originals și Legacies, care s-au bucurat de un succes pe măsură.

Cu toate acestea, sunt lucruri pe care fanii TVD nu le știu despre familia Salvatore, iar ScreenRant.com a făcut o listă cu 18 lucruri pe care (probabil) nu le știai despre The Vampire Diaries.

Citește și: Creatorul serialului Jurnalele Vampirilor lansează un nou serial pe Netflix

18. Stefan și Elena trebuiau să rămână împreună.

Chiar dacă fanii serialului vedeau relația dintre Damon și Elena ca fiind perfectă, Kevin Williamson, co-creatorul serialului, îi vedea pe Stefan și Elena ca un cuplu. Planurile s-au schimbat după ce Nina Dobrev a părăsit serialul.

17. Relațiile din afara micilor ecrane au provocat o adevărată dramă

Candice Accola și Zach Roerig (Caroline și Matt, în serial) au fost împreună timp de un an. Cel mai popular cuplu a fost cel format de Nina Dobrev și Ian Somerhalder, care a provocat însă multă tensiune pe platourile de filmare după ce s-au despărțit.

16. O parte din actori a fost arestată

Nina Dobrev, Kayla Ewell, Krystal Vayda, Sara Canning și Candice Accola, împreună cu fotograful Tyler Shields au fost arestați. Actrițele se aflau într-o ședință foto pe un pod, când un șofer a crezut că se află în pericol. După ce au plătit cauțiunea de 1000 de dolari de persoană, au fost eliberați.

15. Paul Wesley a regizat câteva episoade din The Vampire Diaries

Pe lângă interpretarea lui Stefan, Paul Wesley a regizat și câteva episoade ale serialului, între anii 2014 și 2016.

14. Ian Somerhalder și Paul Wesley au refuzat să joace într-un spin-off

Deși serialul deja are cele două spin-off-uri, The Originals și Legacies, cei doi au refuzat să joace în unul din ele.

13. Nina Dobrev a vrut să părăsească serialul mai devreme

Elena, personajul interpretat de Nina Dobrev, a intrat într-o comă pentru că actrița dorea să părăsească serialul. Unele zvonuri spuneau că actrița dorea să plece din cauza despărțirii de Ian, însă s-a întors pentru un ultim act la finalul sezonului.

12. Ian Somerhalder era nepoliticos cu fanii

Deși actorul susține că își iubește fanii, au fost câteva momente în care Ian a demonstrat contrariul. În timp ce se afla în Paris cu Nikki Reed, actorul a refuzat să dea autografe sau să facă poze cu fanii.

11. Infidelitate în spatele camerelor

Faptul că Ian Somerhalder și Nina Dobrev au fost împreună a provocat mai multe controverse. Logodna rapidă cu Nikki Reed a cauzat suspiciuni în rândul fanilor, care credeau că cei doi erau împreună din timpul relației lui Ian cu Nina Dobrev.

10. David Gallagher trebuia să fie Damon sau Stefan

Actorul nu a fost însă ales deoarece era asociat cu serialul 7th Heaven, în care acesta jucase. Cu toate acestea, și-a făcut apariția în rolul lui Ray Sutton, un vârcolac.

9. Ashlee Simpson trebui să joace în rolul Elenei

Deși Ashlee părea favorită pentru rolul Elenei, producătorii au optat pentru Nina Dobrev, după ce i-au văzut audiția

8. Actorul Zach Roerig a trecut prin momente grele

Interpretul personajului Matt a trecut printr-o dispută pe custodia copilului, după ce fosta lui prietenă era la închisoare, acuzată fiind de mai multe crime.

7. Tyler Lockwood nu trebuia să fie unul dintre personajele principale

La început, creatorii serialului au considerat că personajul nu merita să facă parte din producție, însă se dovedea a fi indispensabil în linia narativă a vârcolacilor.

6. Paul Wesley a fost la audiții pentru a juca rolul lui Damon

Cu toții în știm pe Paul ca fiind Stefan Salvatore, însă la audiții, actorul țintea rolul lui Damon. În cele din urmă, Wesley a trebuit să se ducă de 15 ori la audiții, până să fie acceptat pentru serial.

5. James Van Der Beek trebuia să fie Alaric Saltzman

Actorul susținuse audiții pentru rolul lui Alaric Saltzman, însă producătorii au considerat că nu i se potrivește, astfel că a ajuns să fie Matthew Davis în serialul the Vampire Diaries.

4. Numele fiecărui episod din sezonul opt este, de fapt, un citat al personajelor din sezonul șapte

3. Audițiile Ninei Dobrev nu s-au ridicat la așteptările producătorilor

2. Familia Salvatore era la început familia Whitmore

În primul scenariu, familia Salvatore se numea familia Whitmore. Deși producătorii credeau că numele sună prea italian pentru orășelul mic din care veneau Stefan și Damon, au decis să rămână la Salvatore.

1. Ian Somerhalder trebuia să joace în True Blood

Actorul care i-a dat viață lui Damon Salvatore a susținut audiții pentru serialul True Blood, unde trebuia să joace rolul lui Jason, fratele lui Sookie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…