Home Grile POSTURI Serialele lunii martie la AXN și AXN Black. The Rookie și Travelers, printre noutăți

Serialele lunii martie la AXN și AXN Black. The Rookie și Travelers, printre noutăți

0
0

Luna martie vine cu noi seriale la posturile AXN și AXN Black.

Serialul The Rookie – Recrutul, cu Nathan Filion (Castle), și noi sezoane din MacGyver și Midnight, Texas completează lista noutăților la AXN în martie.

AXN Black va difuza, în premieră, sezonul doi al serialului Călători din viitor – Travelers.

Paginadeseriale vă prezintă noutățile lunii martie la AXN și AXN Black:

AXN

Midnight, Texas sezonul doi, vineri, 1 martie, de la ora 21:00

Locuitorii din Midnight se vor confrunta cu noi amenințări în noul sezon, pentru că, așa cum am descoperit, în micul orășel din Texas au loc tot felul de manevre secrete și ilegale, dar și întâmplări supranaturale.

Deschiderea unui nou hotel vine să destabilizeze fărâma de normalitate de care eroii se bucurau, în timp ce Manfred se confruntă cu consecințele celor șase demoni care îl posedă, iar Joe își face un prieten nou.

Serialul va fi difuzat în episoade duble, Din distribuție fac parte François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Jenley, Arielle Kebbel.

MacGyver   sezonul 3, marți, 5 martie, de la ora 21:00

În debutul sezonul trei, cu Lucas Till, George Eads, Sandrine Holt în rolurile principale, Mac decide să renunțe la toate conflictele pe care le are cu tatăl său și revine la Fundația Phoenix, după trei luni petrecute în Nigeria, atunci când află că Jack este ținta unui dictator criminal, pe care acesta îl urmărea.

Recrutul – The Rookie marți, 5 martie, de la ora 22:00

Noul serial cu Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T.Jones, inspirat dintr-o poveste adevărată, spune povestea lui John Nolan (Fillion), un bărbat de 40 de ani dintr-un oraș de provincie.

După un eveniment care îi dă viața peste cap, Nolan decide să își îndeplinească visul de a deveni polițist în cadrul LAPD. Este primit cu scepticism atât de către superiori, cât și de restul colegilor, fiind cel mai în vârstă recrut din istoria secției. Mai mult, toți îl consideră un exemplu viu al crizei vârstei mijlocii. Aventurile lui Nolan și toate experiențele pe care le va trăi în noua sa postură arată că nu este niciodată ușor să o iei de la capăt.

AXN Black

Călători din viitor – Travelers sezonul 2, din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 00:00

În sezonul doi, agentul special FBI Grant MacLaren, alături de echipa sa de „călători”, se străduiesc să se adapteze la viața în secolul 21, în timp ce încearcă să își ducă la bun sfârșit misiunea de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, de la politica și diplomația corupte care au dus la distopia din viitorul pe care l-au abandonat.

În timp ce continuă să trăiască viața de zi cu zi a celor cărora le-au ocupat trupurile, în noul sezon cei cinci vor avea de înfruntat obstacole din ce în ce mai dificile, printre care Faction, un virus mortal, dar și un nou călător misterios ale cărui intenții sunt necunoscute.

Din distribuția serialului fac parte Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper și Patrick Gilmore.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…