Home Seriale TV Un nou serial cu supereroi vine pe Netflix: Jupiter’s League. Cine va fi în distribuție

Un nou serial cu supereroi vine pe Netflix: Jupiter’s League. Cine va fi în distribuție

0
0
Leslie Bibb, Josh Duhamel, Ben Daniels, Andrew Horton, Elena Kampouris, Mike Wade, Matt Lanter

Platforma Netflix are în pregătire un nou serial cu supereroi, Jupiter’s League, pentru care anunță distribuția.

Josh Duhamel, Ben Daniels și Leslie Bibb sunt câteva dintre numele anunțate pentru producție.

Netflix nu a menționat data lansării, precizând că va producția va apărea „în curând”

Duhamel este Sheldon Sampson, liderul supereroilor, Ben Daniels joacă rolul lui Walter Sampson, fratele lui  Sheldon, iar Leslie Bibb este Grace, soția lui Sheldon. Sheldon și Grace sunt cel mai puternic cuplu de supereroi de pe planetă.

Elena Kampouris (Sacred Lies), Andrew Horton (Doctors; How to Talk to Girls at Parties) vor fi copiii lui Sheldon și Grace, Chloe și Brandon. Mai mult, Mike Wade (Timeless, NCIS, For the People) îl va juca pe Fitz Small, iar Matt Lanter (Pitch Perfect 3; Timeless; 90210) este George Hutchence. Alți membri ai distribuției vor fi anunțați în curând.

Jupiter’s Legacy este printre o producție bazată pe poveștile lui Mark Millar și pornește de la romanele grafice cu același nume de la Millar și artistul Frank Quitely. Povestea urmărește prima generație de supereroi a lumii, care au primit puterile în anii 1930. Acum, în prezent, ei sunt considerați gardieni mai mari, însă copiii lor cu superputeri se străduiesc să calce pe urmele faptelor legendare ale părinților.

Despre distribuția Jupiter League

JOSH DUHAMEL (Sheldon Sampson).

Sheldon Sampson (The Utopian) este liderul din poveste al echipei de supereroi The Union. Dar timpurile s-au schimbat acum, iar el nu mai înțelege lumea în care trăiește. Sau propria familie.

BEN DANIELS (Walter Sampson).

Walter Sampson (Brain-Wave) este fratele mai mare al lui Sheldon. Un om extrem de inteligent și viclean, care, spre deosebire de Sheldon, nu se teme să își murdărească mâinile de sânge.

LESLIE BIBB (Grace Sampson).

Grace Sampson (Lady Liberty) este soția lui Sheldon și unul dintre cei mai puternici supereroi de pe planetă. Ea nu este întotdeauna de acord cu Sheldon, însă se străduiește să-i echilibreze idealurile cu realitatea lumii moderne, adesea violente, în care trăiesc.

ELENA KAMPOURIS (Chloe Sampson).

Chloe Sampson este fiica lui Grace și Sheldon. Chloe respinge toate valoriloe părinților ei și și-a construit propria cale departe de ei. O cale care amenință tot ceea ce părinții ei au jurat să protejeze.

ANDREW HORTON (Brandon Sampson).

Brandon Sampson este fiul lui Grace și Sheldon. În timp ce se antrenează să moștenească manta The Utopian și să devină noul lider The Union, el se străduiește să calce pe urmele tatălui său legendar.

MIKE WADE (Fitz Small).

Fitz Small (The Flare) este spiritul The Union. În ciuda unor răni care i-au sfârșit cariera de supererou, el este în continuare unul dintre cei mai valoroși membri ai echipei. De multe ori, este singurul care îi ține împreună în fața unei lumi din ce în ce mai ostile.

MATT LANTER este George Hutchence.

George Hutchence (Skyfox) a fost prietenul cel mai bun și aliatul lui Sheldon Sampson înainte să se răzvrătească împotriva lui și a membrilor The Union. Acum este considerat cel mai mare răufăcător din lume și își plănuiește răzbunarea împotriva co-echipierilor care l-au trădat.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…