Home Stiri Un actor din The Hobbit și Pirații din Caraibe vine în România la Comic Con 2019

Un actor din The Hobbit și Pirații din Caraibe vine în România la Comic Con 2019

0
0

Un nou nume din industria cinematografică a fost anunțat la Comic Con 2019, eveniment care se va desfășura în luna mai la Romexpo. Este vorba despre Adam Brown, cunoscut pentru roluri  din filmele The Hobbit sau Pirații din Caraibe, anunță reprezentanții evenimentului.

În producția din seria Lord of the Rings, actorul îl interpretează pe dwarf-ul Ori, unul dintre cei 12 companioni ai lui Thorin și Bilbo Baggings.

Brown a jucat și în cel mai recent film din franciza Pirații din Caraibe, Dead Men Tell No Tales, unde l-a jucat pe Cremble, membru al echipajului de pe Dying Gull, care îl însoțește pe Jack Sparrow în căutarea Tridentului lui Poseidon.

În afara acestor filme, actorul a mai jucat ș în productii precum The End of the F*****g World, de la Netflix sau The Emoji Movie.

De asemenea, acesta este pasionat de arta dramaturgică, fiind co-fondator al unei trupe de teatru de comedie în Marea Britanie.

În afară de Adam Brown, a mai fost anunțat și actorul Robert Picardo, cunoscut pentru roluri din producții precum Stargate și Star Trek Voyager. 

Reamintim că ediția cu numărul șapte East European Comic Con, eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale sau jocuri video, va avea loc în perioada 24-26 mai la Romexpoîn București.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…