Home Seriale TV Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

0
0
Foto: Netflix

Netflix „pofită” de popularitatea serialului Bridgerton și va pregăti și sezoanele 3 și 4, scrie Variety.

Deși sezonul 2 se află încă în producție, Netflix a comandat deja încă două sezoane pentru această producție.

„Echipa creativă a serialului ne-a oferit o dramă frumoasă, emoțională și romantică. Sunt câteva planuri interesante pentru viitor și credem că publicul va continua să aprecieze acest spectacol.

Planificăm să fim în „afacerea Bridgerton” pentru mult timp”, a spus Bela Bajaria, vicepreședintele Netflix, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI: Bridgerton, serialul cu cea mai mare audiență din istoria Netflix

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Netflix pregătește lansarea sezonului doi al serialului Bridgerton

Serialul Bridgerton, primul proiect Shondaland (creatoarea Scandal și Anatomia lui Grey), a fost un succes uriaș pentru Netflix.

Povestea de dragoste dintre Daphne și Simon Bassett a fost urmărită de peste 82 de milioane de locuințe din întreaga lume, în primele 28 de zile de la lansare.

În plus, show-ul a intrat în top 10 cele mai urmărite în toate țările în care Netflix .

Detalii despre serialul Bridgerton

Serialul este inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn. Romanele au fani pretutindeni. Au fost traduse în 32 de limbi și vândute în milioane de exemplare.

Fiecare roman are în centru pe unul dintre copiii familiei Bridgerton, care și-au primit numele în funcție de literele alfabetului: Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory și Hyacinth.

Primul sezon al serialului Bridgerton o urmărește pe Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton.

Cel de-al doilea sezon al serialului va fi inspirat din al doilea roman al Juliei Quinn, care urmărește povestea de deragoste a fiului cel mare al familiei, pe Anthony.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …