Home Stiri Netflix anunță al treilea sezon din Narcos: Mexico

Netflix anunță al treilea sezon din Narcos: Mexico

0
0
Foto: Decider

Netflix anunță încă un sezon pentru serialul Narcos: Mexico. Va fi al treilea, iar Wagner Moura, interpretul rolului lui Pablo Escobar în primele sezoane, va regiza și două episoade, anunță TVMania, care citează Variety.

O altă noutate ar fi decizia lui Eric Newman de a renunța la postul de showrunner, după ce l-a avut timp de cinci sezoane (inclusiv în seria Narcos). În locul său va fi Carlos Bernard.

Narcos: Mexico a fost conceput ca o continuare pentru al patrulea sezon din Narcos, dar a devenit în sine un serial care se axează pe începuturile traficului cu droguri în Mexic.

Al doilea sezon s-a lansat în februarie, iar al treilea se va concentra pe războiul care izbucneşte după desprinderea imperiului lui Felix.

Din distribuție fac parte: Scoot McNairy, Jose Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda şi Gorka Lasaosa.

Newman este producătorul executiv, iar alături de el mai sunt Bernard, Jose Padilha, Sidonie Dumas, Christophe Riandee, Nicolas Atlan, Eugene Stein, Alexandra Hunter, Katie OConnell Marsh, Doug Miro şi Andrés Baiz.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Pe TVR. Documentar despre comunism și o miniserie despre originea lui Sherlock Holmes

Televiziunea Publică a programat, în zilele următoare, mai multe producții. Va difuza un d…