Home Seriale TV Cazul Enfield, inspirat de cel mai documentat incident poltergeist din lume, pe Epic Drama

Cazul Enfield, inspirat de cel mai documentat incident poltergeist din lume, pe Epic Drama

0
0

De Halloween, Epic Drama aduce o serie înspăimântătoare – Cazul Enfield, inspirată de cel mai documentat incident poltergeist din lume și reprezintă o adaptare a cărții lui Guy Lyon Playfair „Această casă este bântuită”.

Seria, în trei părți, are premiera pe 31 octombrie, de la ora 21.00, la postul Epic Drama.

Bazat pe evenimente reale petrecute într-o casă aparent obișnuită din Enfield, Marea Britanie, în 1977, Cazul Enfield înfățișează povestea lui Janet Hodgson (Eleanor Worthington Cox), o fetiță de 11 ani, terifiată de activități paranormale care au loc în toate camerele casei ei. Sau cel puțin asta încearcă ea să-i facă să creadă pe cei din jur.

În această casă presupus bântuită, Janet locuia împreună cu mama ei Peggy Hodgson (Rosie Cavaliero) și cu cei trei frați ai săi, Margaret, 14 ani, Johnny, 10 ani și Billy, 7 ani.

Problemele familiei Hodgson au început în august’77. Într-o noapte, în timp ce Peggy își punea copiii la culcare, a auzit bubuituri puternice. Margaret și Janet i-au povestit cum o comodă s-a deplasat inexplicabil de-a latul camerei și că au auzit zgomote ciudate prin pereți. Cei doi polițiști sosiți la fața locului au văzut cu ochii lor un scaun mișcându-se, deși neatins de nimeni.

În anii care au urmat, Societatea pentru Cercetări Psihice s-a implicat în acest caz foarte mediatizat. A fost chemat Maurice Grosse (Timothy Spall), un cercetător cam decrepit, dar foarte devotat, ce a depus toate eforturile pentru a o proteja pe Janet de forțele ciudate și întunecate, în speranța că va face pace cu moartea prematură a propriei sale fiice. I se alătură Guy Playfair (Matthew Macfayden), un priceput investigator de evenimente paranormale. Împreună, cei doi au încercat să dezvăluie cauza evenimentelelor din Green Street, nr. 284.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…