Home Grile POSTURI Documentar despre pandemie. Noutățile lunii noiembrie pe National Geographic și Disney Channel

Documentar despre pandemie. Noutățile lunii noiembrie pe National Geographic și Disney Channel

0
0

Noutăți în NOIEMBRIE. Un documentar despre pandemia care a lovit planeta vine pe National Geographic, în timp ce Disney Channel pregătește sezoane noi ale serialelor deja consacrate.

Pe Disney vor fi sezoane noi din „Bia”, „Tabără cu peripeții”, „Sydney și Max”, dar și un film nou – „Magie cu susul în jos!”. Pe Disney Junior sunt episoade noi din „Fancy Nancy Clancy”, „Mickey Mouse: Aventuri Întunecate”, dar și o serie de programe scurte – „Pregătiți pentru grădiniță”.

National Geographic are un documentar despre pandemie – „Vânătorii de viruși”, dar și alte producții în premieră – „Comorile ascunse ale Lumii Antice” și „Rebuilding Paradise”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – NOIEMBRIE 2020

Premieră – Comorile Ascunse ale Lumii Antice. Din 8 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00

Profesor Bettany Hughes ne duce într-o frumoasă călătorie personalizată prin această țară dramatică, pentru a ne arăta topul ei personal al Celor mai importante zece comori ale Egiptului antic. De la temple maiestuoase la comorile pierdute ale faraonilor, documentarul este o explorare palpitantă a uneia dintre cele mai vechi și mai misterioase civilizații.

Bettany va călători din Delta Nilului până în nordul Egiptului, pe țărmurile Lacului Nasser din sudul extrem, vizitând situri impresionante, inclusiv Marele Sfinx, Piatra din Rosetta, Valea Regilor și Marea Piramidă din Giza. Pe parcurs, se va întâlni cu experți de top și egiptologi care vor pune într-o nouă lumină comorile noastre – vechi favorite și minuni neașteptate deopotrivă.

Premieră: Rebuilding Paradise. Vineri, 13 noiembrie, de la 22:00

De la regizorul Ron Howard, câștigător al premiului Oscar, Rebuilding Paradise urmărește refugiații din motive climatice din Paradise, CA pe parcursul unui an de la incendiile devastatoare. Proiectul le va prezenta poveștile de evacuare și va analiza provocările care continuă să îi marcheze pe măsură ce comunitatea se recalibrează și încearcă să se reconstruiască.

Premieră: Vânătorii de viruși. Vineri, 27 noiembrie, de la ora 22.00

Urmărește vânătorii de viruși aflați în primele linii ale luptei împotriva COVID-19 și care încearcă să prevină următoarea pandemie, una chiar mai mare, care ar putea lovi.

NOU PE DISNEY CHANNEL – NOIEMBRIE 2020

BIA: PREMIERA SEZONULUI 2 – Din 2 noiembrie, în fiecare zi de la 21:30

În noul sezon al serialului, Bia va fi reunită cu sora ei prin muzică, în cadrul proiectului BeU, iar acest lucru marchează un nou început pentru amândouă.

Serialul urmărește povestea unui grup de tineri creatori de conținut ce respiră și trăiesc tehnologie ca mod de a se exprima și a rămâne conectați cu lumea. Locul în care se întâlnesc pentru a-și cultiva talentele se numește Fundom, un hub de inspirație în care se leagă prietenii, apar rivalități, dar și povești de iubire.

TABĂRA CU PERIPEȚII: SEZONUL 4 – Din 9 noiembrie, de luni până vineri, de la 14:30 + Episod special pe 27 noiembrie

Serialul urmăreşte povestea Emmei, lui Ravi şi a lui Zuri Ross care se alătură în perioada verii Taberei Kikiwaka, un mediu complet rustic, în mijlocul naturii, unde s-au cunoscut părinţii lor în adolescenţă. Împreună cu noii lor prieteni, Emma, Ravi și Zuri se adaptează noii lor case și se adaptează tot mai mult vieții în Tabăra Kikiwaka.

În episodul special din 27 noiembrie, personajele principale din serialul Casa lui Raven (Raven, Chelsea, Booker, Nia, Levi si Tess) pornesc într-o călătorie spre Tabăra Maine’s Champion, dar din cauza unei erori de GPS-ului, ajung în Tabăra Kikiwaka, unde lucrurile se complică și vizita lor este plină de aventuri.

SYDNEY ȘI MAX: SEZONUL 2 – Din 16 noiembrie, de luni până vineri, de la 19:00

Serialul o prezintă pe Sydney, o fată în vârstă de 12 ani, ce răzbate printr-o multitudine de provocări în școala generală, avându-i alături de ea pe prietena cea mai buna, Olive, pe tatăl său Max și pe bunica paternă, Judy.

Ea învață să se bucure de fiecare clipă și să trăiască viața la maxim! În același timp, Max, tatăl ei, își amintește întâmplările similare prin care a trecut în copilăria sa alături de prietenul său cel mai bun Leo, demonstrând astfel că problemele nu se schimbă niciodată cu adevărat, doar evoluează.

Premiera filmului „Magie cu susul în jos!” – Pe 28 noiembrie de la 17:00

Filmul o are în centrul său pe Nory Boxwood Horace (Rose), în vârstă de 13 ani, care descoperă că se poate transforma în animale, și pe cea mai bună prietenă a ei, Reina Carvajal (Agudong), care poate manipula flăcările, în timp ce intră în Academia înțeleaptă pentru Studii de Magie.

Abilitatea Reinei de a valorifica puterea focului o propulsează în fruntea clasei sale de „Flăcari”. Însă Nory, cu magia ei amuzantă și tendința de a se transforma într-un „Dritten” – o jumătate de pisoi, o jumătate de dragon – o face să ajungă într-o clasă pentru cei care practică magia, cu susul în jos”, cunoscută și sub numele de CSIJ. Nory și grupul ei de inadaptați și-au propus să demonstreze că Magia cu susul in jos învinge magia clasică.

NOU PE DISNEY JUNIOR – NOIEMBRIE 2020

FANCY NANCY CLANCY – Episoade noi. În perioada 2-6 noiembrie, la ora 18:00

Sunteți gata să vă alăturați lui Fancy Nancy în eforturile ei naturale de a transforma cele mai simple lucruri în unele extraordinare? Împreună cu prietena cea mai buna, Bree, sora mai mica, JoJo si păpușa mult îndrăgită, Marabelle, Nancy pornește în cea mai prețioasa aventură. Nu e nevoie decât de puțină imaginație și o atitudine fantastică pentru a învălui totul în jur în rafinament.

MICKEY MOUSE – AVENTURI ÎNTUNECATE – Episoade Noi. Din 2 noiembrie, de luni până vineri, de la 17:30

Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca.

Gândit să ofere lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!’

MIRA, DETECTIV REGAL – Episoade Noi. Din 9 noiembrie, de luni până vineri, de la 18:00 + Maraton special de episoade pe 14 noiembrie, de la 13:00

Recent numită în funcția de detectiv regal în Jalpur, un ținut de inspirație indiană, curajoasa Mira călătorește în tot regatul ajutând curtezani și cetățeni de rând deopotrivă! În primul episod, Mira pleacă în căutarea eșarfei dispărute pe care Priya a creat-o special pentru regină.

PREGĂTIȚI PENTRU GRĂDINIȚI – Premieră. Din 16 noiembrie, de luni până vineri, de la 16:25

Seria de programe scurte „Pregătiți Pentru Grădiniță” îi ajută pe cei mici să iubească învățatul cu ajutorul personajelor Disney și a poveștilor magice.

FETIȚA RACHETĂ: STEAUA CRĂCIUNULUI – Luni, 30 noiembrie, de la 18:00

Kit Secord, o tânără pilot în vârstă de șapte ani, află că urmează să primească un echipament de super eroină cu care poate zbura pentru a-și proteja orașul și pe locuitorii acestuia. În aventurile sale eroice o ajută cel mai bun prieten al ei, Tesh, buldogul Butch și bunicul Ambrose Secord.

În noul episod cu tematică de sezon, Fetița Rachetă trebuie să salveze situația atunci când sărbătoarea de Crăciun a orașului Hughesville este pusă în pericol de încercarea lui Sylvester Slapdash de a fura cadourile orașului.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – NOIEMBRIE 2020

AFRICA SĂLBATICĂ – În fiecare sâmbătă și duminică, de la 19:00

National Geographic Wild aduce lumea minunată a Africii în casele dumneavoastră în această lună noiembrie, prin AFRICA SĂLBATICĂ, o lună întreagă cu noi ediții speciale de istorie naturală despre frumosul și diversul continent african. De la Africa’s Deadly Kingdoms 2, Wild Uganda și South Africa: Land of Extremes printre altele, Africa Sălbatică de anul acesta va fi cu siguranță la superlativ!

VETERINAR ÎN YUKON – Episoade noi. Din 16 noiembrie, de la ora 19:00

Dr. Oakley revine cu noi episoade în al 6-lea sezon în care consultă și salvează animalele sălbatice în curtea sa. Fiecare zi aduce o noua provocare pentru Dr. Michelle Oakley, singurul doctor veterinar specializat să trateze orice specie, pe o rază de sute de mile, în Yukon.

PHOTO ARK 2 – Vineri, 27 Noiembrie, de la ora 19:00

Joel Sartore, fotograf pentru revista National Geographic și câștigător al mai multor premii, revine pe micile ecrane! Și este o surpriză destul de mare ținând cont de lucrurile cu care s-a confruntat în timpul producției primului sezon din Rare: Creatures of the Photo Ark.

Spre deliciul a aproape 5 milioane de spectatori pe parcursul a trei episoade, Joel era să moară în căutarea unei gorile greu de prins în Camerun, a înjurat la televiziunea publică în timp ce un fluierar i-a atacat fără milă aparatul și l-a rănit până la sânge la mână, a căutat cu veselie prin grămezi de bălegar în căutarea unor noi specii de gândaci de bălegar și a adus acasă mii de imagini permanente cu animale la limită.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …