Home Stiri FOTO. Serialul lunii pe Netflix: Altered Carbon, lansat oficial

FOTO. Serialul lunii pe Netflix: Altered Carbon, lansat oficial

0
0

Un nou serial marca Netflix este de astăzi lansat oficial. Este vorba de producția SF Altered Carbon, disponibilă și pentru utilizatorii din România.

Serialul este bazat pe romanul clasic de ficțiune, omonim, al lui Richard K. Morgan.

Acțiunea se petrece cu 300 de ani în viitor și prezintă societatea transformată de noile tehnologii: conștiința personajelor poate fi digitalizata, corpurile sunt interschimbabile, iar moartea nu mai este permanentă.

Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) este singurul soldat supraviețuitor dintr-un grup de războinici interstelari de elită, după ce aceștia au fost învinși într-o revoltă împotriva noii ordini mondiale. Mintea lui a fost întemnițată timp de secole până când Laurens Bancroft (James Purefoy), un om înstărit din viitor, îi oferă lui Kovacs șansa de a trăi din nou. În schimbul acestei șanse, Kovacs trebuie să rezolve o anumită crimă.

Din distribuție fac parte Joel Kinnaman, cunoscut pentru rolul din filmul Suicide Squad sau cel din serialul House of Cards și Will Yun Lee, actorul care a interpretat un rol în filmul The Wolverine. De asemenea din distribuția serialului mai fac parte nume precum James Purefoy (The Following), Martha Higareda (Royal Pains, McFarland, USA), Renee Elise Goldsberry (Hamilton), Dichen Lachman (Agents of Shield, Shameless).

De scenariul seriei s-a ocupat Laeta Kalogridis, care a scris printre altele scenariile unor filme precu Shutter Island, Avatar sau Terminator Genisys.

Noua serie Netflix este produsă de compania Skydance, aceeași care a produs printre altele Terminator 5, Life sau World War Z.

Toate cele zece episoade au fost filmate în Vancouver, Canada.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…