Home Grile POSTURI Ce seriale aduc TNT, AXN, AMC și Diva în februarie

Ce seriale aduc TNT, AXN, AMC și Diva în februarie

0
0

TNT aduce sezonul al doilea al serialului Căutări misterioase, la Diva vine al treilea sezon Camera de Gardă, iar pe AXN începe Era morților vii. Acestea sunt doar câteva dintre serialele care vor debuta în februarie pe AXN, TNT, AMC și Diva.

Paginadeseriale.ro prezintă detalii despre noutățile posturilor de seriale: 

TNT în luna februarie 

CĂUTĂRI MISTERIOASE – Premiera: marți, 20 februarie, de la 22:00, Difuzare: în fiecare marți, de la 22:00

Dory, Portia, Elliott şi Drew trebuie să facă față consecințelor dezastruoase după ce au găsit-o pe Chantal, o colegă care dispăruse în mod misterios. Pe măsură ce paranoia crește, prietenia lor e pusă la mare încercare și devine din ce în ce mai greu să să creadă că nimeni nu le va descoperi secretul.  Grupul ajunge să-l ucidă pe Keith, iar acum misiunea lor este și mai terifiantă: să îngroape cadavrul înainte de răsăritul soarelui.

 

Diva

Camera de gardă, sezonul trei, de duminică, 4 februarie, la 20:00.

În premiera sezonului 3 din Camera de gardă, medicii de la Chicago Med au păreri extreme când vine vorba despre cum tebuie pedepsit atacatorul Dr. Charles (Oliver Platt). Dr. Halstead (Nick Gehlfuss) şi Dr. Manning (Torrey DeVitto) au parte de un caz zguduitor, care îi forţează să îşi examineze propriile probleme emoţionale. Deşi tumoarea cerebrală a lui Robin (Mekia Cox) a fost îndepărtată şi aceasta este trimisă acasă, Dr. Rhodes (Colin Donnell) este convins că problemele acesteia nu au fost complet rezolvate.

Producţia americană Camera de gardă (Chicago Med) este un serial medical dramatic creat de Dick Wolf şi Matt Olmstead, este al doilea spin-off inspirat de Pompierii din Chicago si a treia producţie din franciza Chicago. Povestea se centrează pe departamentul de urgenţă al Centrului Medical Gaffney Chicago, asupra doctorilor şi asistentelor care salvează vieţi aici.

AXN

Era morților vii /Age of the living dead – premiera, din 16 februarie, în fiecare vineri, de la ora 22.55

În America aflată în carantină și ruptă de restul lumii, oameni și vampiri coexistă, fiecare pe câte o coastă, datorită unui tratat de pace. Însă fiecare parte plănuiește, în secret, să o distrugă pe cealaltă. În timp ce marile puteri ale lumii dezbat dacă să intervină în acest conflict latent, un mic grup de oameni oferă refugiu unui vampir tânăr care poate fi soluția supraviețuirii, dar și a distrugerii lor. Nicola Posenor (Mythica), David Meadows (Captain Phillips) și Estella Warren (Planeta maimuțelor) dau viață personajelor din saga unei țări măcinate de război și de o molimă apocaliptică.

AXN Black aduce un serial american în care joacă și Marcel Iureș

Hawaii Five-0 – premiera sezonului 4, din 1 februarie, de luni până vineri, de la ora 20.15; cu Alex O’Loughlin și Scott Caan

În acest sezon, McGarrett şi Wo Fat sunt încolţiţi de nişte atacatori într-o clădire, iar McGarrett este forţat să încalce legea şi să se întoarcă împotriva propriilor săi colegi pentru a o găsi pe Catherine, care a fost răpită. Între timp, locaţia secretă a lui Kono şi Adam din Hong Kong este compromisă şi cei doi trebuie să lupte pentru supravieţuire.

Polițiști fără frontiere/ Crossing Lines – premiera sezonului 2, din 26 februarie, de la ora 21.55 , cu William Fichtner, Marc Lavoine și Marcel Iureș

O unitate specială investighează crime în serie pe teritoriul Europei, reușind să vâneze cu succes asasinii și să îi aducă în fața justiției. În premiera sezonului doi, viețile Rebeccăi și ale lui Louis atârnă de un fir de ață, în timp ce Dorn încearcă să îl prindă pe Dimitrov.

AXN White, două seriale noi

Pshihologia crimei/Profilage – premiera sezonului 2, pe 1 februarie, de la ora 20.45, cu Odile Vuillemin

Chloe Saint-Laurent este un profiler care lucrează cu echipa de poliție din Paris pentru a soluționa toate crimele. Adeptă a unui stil vestimentar colorat, Chloe seamănă cu o fetiță care are nevoie de o păpușă, însă sub această mască se ascund un profesionist desăvârșit și o minte ascuțită. Mereu pregătită cu o geantă galbenă uriașă, Chloe va face echipă cu Adele si Rocher în serialul Pshihologia Crimei.

Candice Renoir – premiera sezonului 1, pe 21 februarie de la ora 16.45, cu Cécile Bois, Raphaël Lenglet 

Candice Renoir este recent divorțată, mama a patru copii și, împreună cu echipa sa, rezolvă diferite crime dintr-un mic orășel port din sudul Franței. După zece ani de pauză, timp în care s-a dedicat copiilor, Candice trebuie acum, zi de zi, să își controleze echipa pentru a putea soluționa toate crimele din oraș, să jongleze cu problemele de familie, dusul copiilor la școală, certurile cu șefa ei cea tânără și multe altele.

AMC – Istoria secretă a benzilor desenate

Seria-documentar din șase părți „Istoria secretă a benzilor desenate”, găzduită de Robert Kirkman, creatorul seriei desenate „The Walking Dead”. Primul episod va fi difuzat de AMC pe 24 februarie, la ora 14:00.

În fiecare după- amiază de sâmbătă, producția va prezenta povești, figuri și evenimente care au transformat universul benzilor desenate. Fiecare dintre cele șase episoade a câte o oră intră în culisele genului și conține interviuri cu nume celebre ca: Stan Lee, Patty Jenkins, Lynda Carter, Kevin Smith, Famke Janssen, J.K. Simmons, Michelle Rodriguez și Todd McFarlane, printre alții. Avându-l la cârmă pe creatorul popularei benzi desenate cu zombi „The Walking Dead” (2003 – prezent), documentarul îi are drept producători executivi pe Robert Kirkman și David Alpert („The Walking Dead”, „Fear the Walking Dead”), Bryan și Sean Furst („Daybreakers”, „Dice”), Daniel Junge („Saving Face”, „Being Evel”) și Rory Karpf („The Book of Manning”, „Dale”).Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…