Home Stiri VIDEO. HBO, prima reclamă în 20 de ani la SuperBowl: trailerul Westworld, sezonul doi, plus data lansării

VIDEO. HBO, prima reclamă în 20 de ani la SuperBowl: trailerul Westworld, sezonul doi, plus data lansării

0
0

După 20 de ani, HBO a revenit în pauza publicitară a Super Bowl (fotbal american), competiție care are unele dintre cele mai mari tarife de publicitate. HBO a promovat noul sezon al serialului SF Westworld. Cu aceeași ocazie, s-a anunțat și data lansării celui de-al doilea sezon al producției: luni, 23 aprilie.

Conform Entertainment Weekly, spotul de promovare al Westworld a fost realizat chiar de creatorul seriei, Jonathan Nolan.

Despre primul sezon al serialului Westworld

Serialul„Westworld” a fost inspirat din filmul din 1973 scris și regizat de Michael Crichton (“Jurassic Park”) și adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan (“Interstellar”, “Cavalerul negru”) și Lisa Joy (“Pushing Daisies”, “Burn Notice”).

Timp de mai bine de 30 de ani, vizitatorii au plătit sume exorbitante pentru a se cufunda în universul Westworld, unde fiecare detaliu și scenariu – inclusiv cele care includ androizi “gazdă” care nu pot fi distinși de oameni – au fost planificate, scrise și executate de o echipă de oameni de știință geniali și programatori care lucrează în apropierea parcului. Gazdele, care sunt îmbunătățite în mod constant ca să pară și mai vii, sunt programate să rămână în rolul lor cu o improvizație minimă, iar amintirile le sunt șterse la finalul fiecărei povești. În curând, însă, devine clar că updatarea gândurilor unei gazde și modelele de comportament pot avea consecințe neașteptate și nedorite.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…