Home Seriale TV Netflix anunță actorii pentru The Witcher Blood Origin. Cine completează distribuția, alături de actrița principală Sophia Brown

Netflix anunță actorii pentru The Witcher Blood Origin. Cine completează distribuția, alături de actrița principală Sophia Brown

0
0

Netflix a anunțat distribuția completă a serialului The Witcher Blood Origin, un prequel pentru serialul cu Henry Cavill.

Pe lângă rolul principal, care va fi jucat de Sophia Brown (cea care a înlocuit-o pe Jodie Turner-Smith, după cum Paginadeseriale.ro a scris AICI) au mai fost anunțate și alte nume.

Listă actorilor este completată cu:

  • Mirren Mack (The Nest) în rolul lui Merwyn
  • Lenny Henry (seria Lord of the Rings) în rolul lui Balor
  • Jacob Collins Levy (Young Wallander) în rolul lui Eredin
  • Lizzie Annis în rolul lui Zacaré
  • Huw Novelli (The Capture) în rolul lui Callan “Brother Death”
  • Francesca Mills (Harlots) în rolul lui Meldof
  • Amy Murray în rolul lui Fenrik
  • Nathaniel Curtis (It’s a Sin) în rolul lui Brían
  • Zach Wyatt (Karen Pirie) în rolul lui Syndril
  • Dylan Moran (Black Books) în rolul lui Uthrok One-Nut

Filmările pentru acest serial au început în august. Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich și Matt O’Toole sunt producători executivi.

Sophia Brown îi va da viață „războinicei” Éile, iar Michelle Yeoh va juca rolul lui Scían.

De asemenea, Laurence O’Fuarain va avea rolul lui Fjall în serial.

CITEȘTE ȘI: THE WITCHER BLOOD ORIGIN. Cu cine a fost înlocuită actrița anunțată inițial pentru rolul principal?

CITEȘTE ȘI: Netflix va produce un prequel The Witcher – Blood Origin. Primele detalii

Despre Blood Origin

Blood Origin va avea șase părți și este un prequel al serialului Netflix The Witcher.

Acțiunea se petrece înaintea producției originale. Mai exact cu 1200 de ani înainte.

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Michelle Yeoh și Sophia Brown se alătură lui Laurence O’Fuarain în distribuție, care va juca în rolul lui Fjall: născut într-un clan de războinici ce au jurat să protejeze un rege, Fjall poartă o cicatrice profund înăuntrul său: moartea unei persoane dragi care a căzut în luptă încercând să-l salveze.

Biografii despre actori

Mirren Mack

Mirren Mack – Cunoscută pentru The Nest de la BBC 1, scris de Nicole Taylor (Wild Rose, Three Girls) și pentru Sex Education de la Netflix.

Lenny Henry & FareShare

Lenny Henry – Actor britanic. El a jucat în The Comedy of Errors la The National, Fences la Teatrul Duchess, The Resistible Rise of Arturo Ui la Donmar Warehouse și King Hedley II la Theatre Royal Stratford East. Totodată, Henry a fost anunțat că va juca în viitoarea adaptare a Amazon a Lord of the Rings.

Photo Credit: Vitoria Dahara

Jacob Collins Levy – A jucat în thriller-ul Scandi-noir Netflix, Young Wallander, în care i-a dat viață personajului antagonist (Karl-Axel Munck).

Zack Wyatt

Zach Wyatt – A avut roluri principale la The Young Vic și Gloves. Zach a apărut în rolul lui Jimi Hendrix în seria Sky Arts Urban Myths: Hendrix & Handel și va fi urmărit în rol principal în Karen Pirie pentru ITV și World Productions (Line of Duty / The Bodyguard).

Lizzie Annis

Lizzie Annis – Debutează ca actriță în serialul The Witcher: Blood Origin

Huw Novelli

Huw Novelli – Actor gales care a jucat în Snow Spider (BBC), The Capture (BBC), The Watcher in the Woods (Lifetime) și Ordinary Lies (BBC). Novelli a avut roluri precum „Hamlet”, „Torvald Helmer”, „Macbeth” și „Dracula”.

Francesca Mills

Francesca Mills – Este recunoscută pentru interpretarea lui Cherry Dorrington în Harlots (A Hulu Original) și Earthy Mangold în Worzel Gummidge (BBC). Cel mai recent, Francesca a lucrat alături de Danny Boyle la Pistol al lui FX.

Amy Murray

Amy Murray – A jucat în filme de scurt metraj precum Cold On Earth în rolul Hanna (Royal Conservatoire of Scotland), Outcast în rolul Rough Sleeper (Royal Conservatoire of Scotland), Carolina în rolul Carolina (On The Verge Virtual Festival) și Family Secret în rolul Louise (Royal Conservatoire of Scotland).

Nathanial Curtis

Nathanial Curtis – A jucat în n rolul lui Ash Mukherjee în spectacolul de desfășurare al lui Russell T. Davie pentru Channel 4 / HBO It’s A Sin în 2021.

Dylan Moran

Dylan Moran – Comedian, actor și scriitor care, în 1996, a devenit cel mai tânăr câștigător al Premiului Perrier. Black Books, sitcom-ul de succes al Channel 4 pe care l-a co-scris și în care a jucat, a câștigat două premii BAFTA.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Serialul medical „Doctorul cel bun” revine pe AXN. Sezon patru, din septembrie

Serialul medical „Doctorul cel bun” revine în grila postului AXN. Al patrulea sezon se va …