Home Seriale TV Serialul „Medicul Legist” revine cu sezonul doi, la Diva

Serialul „Medicul Legist” revine cu sezonul doi, la Diva

0
0

Serialul „Medicul Legist” revine cu sezonul doi la postul Diva. Actrița Serinda Swan îi va da, din nou, viață medicului legist Jenny Cooper din 2 aprilie, de la ora 21:00.

Sezonul doi o are în centru tot pe Jenny Cooper, care trebuie să își asculte instinctele și să facă față evoluției bolii tatălui ei, dorinței fiului ei de 18 ani de a se muta și experienței cu moartea pe care a avut-o iubitul ei, Liam, care acum locuiește cu ea.

Actrița Serinda Swan a vorbit, într-un interviu acordat Paginademedia.ro, despre felul în care personajul său crește de la un sezon la altul. Printre altele aceasta spune că:

Serinda Swan:În primul sezon ea regresează, cred că fiind o mamă tânără și încercând să ascundă drama cauzată de moartea soțului său și de moartea surorii sale.

Asta este diferența dintre primul și al doilea sezon. În sezonul doi ea crește și este interesant să vezi metodele prin care încearcă să facă față noilor drame.”

În același interviu, a mai spus că în noul sezon își vor face apariția și câteva personaje noi.

Primul episod începe cu un incendiu de proporții într-un apartament, care se soldează și cu o victimă. Între timp, un martor al incendiului îl conduce pe Detectivul Donovan McAvoy într-o lume ascunsă a orașului.

Citește aici interviul acordat de Serinda Swan pentru Paginademedia.ro

VIDEO. Trailer | Sezonul doi din Medicul LegistJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…