Home Grile POSTURI Noutățile HBO GO în aprilie: Killing Eve, Siren și The Good Fight, printre titluri

Noutățile HBO GO în aprilie: Killing Eve, Siren și The Good Fight, printre titluri

1
0
Sandra Oh as Eve Polastri – Killing Eve _ Season 3 – Photo Credit: Des Willie/BBCAmerica/Sid Gentle

Sezoane noi din Killing Eve, The Good Fight și Siren sunt câteva dintre noutățile aduse de HBO și HBO GO, în luna aprilie.

Totodată, fanii actriței de Oscar Cate Blanchett o pot vedea în „Mrs. America”, un nou serial difuzat de platforma HBO GO, ce spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a Amendamentului Drepturilor Egale și a reacției neașteptate conduse de o femeie conservatoare, pe nume Phyllis Schlafly.

Tot pe HBO GO, din aprilie vine și al doilea sezon al serialului cu vampiri, What we do in the shadows.

VEZI ȘI noutățile Netfli în luna aprilie

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile, în materie de seriale, de pe canalele HBO și de pe platforma HBO GO:

HBO

RUN/ SĂ FUGIM!

Din 13 aprilie, în fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO)

Scris și produs de Vicky Jones, noul serial HBO de comedie “Să fugim!” prezintă povestea unei femei a cărei viață banală este dată complet peste cap după ce primește un mesaj de la iubitul ei din facultate, care o invită să renunțe la tot și să se întâlnească cu el în New York, ca să îndeplinească un pact pe care l-au făcut în urmă cu 17 ani. Cu Merritt Wever și Domhnall Gleeson în rolurile principale, serialul este un thriller romantic de comedie despre o femeie, Ruby Richardson, care întoarce spatele vieții ei obișnuite din suburbii ca să-și reviziteze trecutul alături de iubitul ei din colegiu, Billy Johnson, cu care a făcut un pact în urmă cu 17 ani: dacă unul dintre ei ar trimite mesaj cu “Să fugim!”, iar celălalt ar răspunde la fel, atunci ar renunța la tot și s-ar întâlni în Grand Central Station ca să călătorească împreună prin America.

INSECURE/ NU-I TOTUL ALB SAU NEGRU – IV

Din 13 aprilie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO)

Creat de Issa Rae, care și joacă în el, acest serial de comedie prezintă prietenia dintre două femei moderne de culoare, precum și experiențele lor incomode și încercările provocatoare. În timp ce se confruntă cu mediul profesional și personal complicat din Los Angeles, prietenele cele mai bune Issa (Rae) și Molly (Yvonne Orji) înfruntă provocările de care se lovesc femeile de culoare ce sfidează toate stereotipurile.

I KNOW THIS MUCH IS TRUE/ O PARTE DE ADEVĂR

Din 28 aprilie, în fiecare marți, de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO)

Serialul este o saga de familie care prezintă viețile paralele a doi gemeni identici, interpretați de Mark Ruffalo, într-o poveste epică despre trădare, sacrificiu și iertare, a cărei acțiune se petrece în America secolului XX.

HBO 3

MAYANS MC

Din 1 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 21:45 (două sezoane disponibile pe HBO GO din 1 aprilie)

“Mayans M.C.” îl prezintă pe EZ Reyes, un fost copil minune care tocmai a ieșit din închisoare și e ucenic în filiala Mayans M.C., de la granița California-Mexic, și trebuie să-și creeze noua sa identitate de nelegiuit.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS/ CE FACEM ÎN UMBRĂ

Din 2 aprilie, în fiecare joi, de la ora 22:00 (tot sezonul disponibil pe HBO GO din 2 aprilie)

Trei vampiri sunt colegi de apartament pe Staten Island. Vampirii încearcă să plănuiască un elegant ospăț sângeros, în onoarea unei vizite din partea anticului lor maestru din vechea țară.

DEVS/ DIVIZIA DE DEZVOLTARE

Din 2 aprilie, în fiecare joi, de la ora 22:30 (disponibil deja pe HBO GO)

Lily Chan, inginer de software, investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

DEVS spune povestea unei tinere, Lily Chan, inginer de software, care investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

BLACK MONDAY/ LUNEA NEAGRĂ – II

Din 20 aprilie, în fiecare luni, de la ora 19:30 (disponibil deja pe HBO GO)

(L-R): Casey Wilson as Tiff Georgina and Andrew Rannells as Blair in BLACK MONDAY ÒMixie-DixieÓ. Photo Credit: Nicole Wilder/SHOWTIME.

19 octombrie 1987 – Lunea neagră, cea mai mare criză a pieței bursiere din istoria Wall Street. Aceasta este povestea modului în care niște tipi din exteriorul sistemului au atacat clubul bine consolidat de pe Wall Street și au sfârșit prin a duce la prăbușirea celui mai mare sistem financiar din lume.

BREEDERS/ PĂRINȚI ȘI COPII

Din 20 aprilie, în fiecare luni, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Noul serial de comedie explorează paradoxul pe care fiecare părinte îl cunoaște, dar nu îl recunoaște niciodată: ai muri de bună voie pentru copiii tăi, dar destul de des îți vine ție să îi omori pe ei. Martin Freeman e Paul, un tată grijuliu care descoperă că nu este tocmai bărbatul care credea că este. Partenera sa de viață este Ally (Daisy Haggard), care conduce un studio de înregistrări, îl face pe Paul să râdă și are capacitatea de a le citi o poveste copiilor în timp ce, tehnic, doarme. În această comedie cinstită și fără compromisuri, Paul și Ally se confruntă cu niște cariere cu normă întreagă, părinți care îmbătrânesc, o ipotecă, tulburări de cuplu și creșterea copiilor lor, Luke și Ava.

BETTER THINGS/ LUCRURI MAI BUNE – IV

Din 20 aprilie, în fiecare luni, de la ora 20:30 (disponibil deja pe HBO GO)

O comedie centrată pe Sam Fox, o actriță singură, care lucrează și își crește cele trei fiice în L.A. Ea este mamă, tată, arbitru și polițist. Viața ei este amuzant de urmărit, dar nu ai vrea să o trăiești (cu unele excepții).

ROSWELL, NEW MEXICO – II

Din 29 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

După ce se întoarce în orașul ei natal, Roswell, New Mexico, Liz descoperă un adevăr șocant despre Max, iubitul său din adolescență, acum ofițer de poliție: el este un extraterestru care și-a ascuns abilitățile neobișnuite întreaga sa viață.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 4 aprilie – Noul papă, de la ora 20:00
  • 11 aprilie  – Outsider, de la ora 20:00
  • 18 aprilie – Cuvântul L: Generația Q de la ora 20:00
  • 25 aprilie – Babylon Berlin – II, de la ora 20:00

HBO GO

SIREN/ SIRENA – III

Din 3 aprilie

Serialul ne duce în Bristol Cove, un oraș de pe coastă, cunoscut pentru legenda potrivit căreia, în trecut, a fost casa sirenelor. Când sosirea unei fete misterioase demonstrează că această legendă este adevărată, lupta dintre om și mare ia o întorsătură violentă, după ce aceste ființe de pradă se întorc pentru a-și revendica dreptul asupra oceanului.

În serial joacă Alex Roe, care-l interpretează pe Ben, un biolog marin isteț, care este atras de Ryn, o fată misterioasă care tocmai a ajuns în oraș. Ea e interpretată de Eline Powell. Fola Evans-Akingbola o interpretează pe Maddie, un biolog marin care lucrează cu Ben și are suspiciunile ei în legătură cu Ryn. Ian Verdun este Xander, un pescar în căutarea adevărului, iar Rena Owen o joacă pe Helen, excentrica orașului, care pare să știe mai multe despre sirene decât pare.

THE GOOD FIGHT/ LUPTA PERFECTĂ – IV

Din 10 aprilie

Season 4 — Pictured (l-r): Christine Baranski as Diane Lockhart; Andrea Navedo as Marta Tecades of the CBS All Access series THE GOOD FIGHT. Photo Cr: Patrick Harbron/CBS ©2018 CBS Interactive, Inc. All Rights Reserved.

După ce și-a pierdut cel mai mare client, Chumhum, iar numele fondatorului a fost pătat, compania Reddick, Boseman & Lockhart a fost nevoită să accepte oferta imensei firme de avocatură STR Laurie și a devenit o mică filială a acesteia.

În sezonul patru din „Lupta perfectă” compania Reddick, Boseman și Lockhart se găsește într-un peisaj foarte diferit. După ce și-a pierdut cel mai mare client, Chumhum, iar numele fondatorului a fost pătat, Reddick, Boseman & Lockhart a fost nevoită să accepte oferta imensei firme de avocatură STR Laurie și a devenit o mică filială a acesteia. Dintr-odată, toate deciziile lor pot fi invalidate de către firma gigant care se află literalmente deasupra lor. În timp ce oamenii de la STR Laurie par inițial niște stăpâni binevoitori, Diane Lockhart și colegii ei simt cum își pierd rapid toată independența.


WHAT WE DO IN THE SHADOWS/ CE FACEM ÎN UMBRĂ – II

Din 16 aprilie

Serialul este o prezentare în stil documentar a vieților zilnice (sau mai degrabă nocturne) a trei vampiri care au „trăit” împreună sute de ani. În Staten Island.

Liderul autoproclamat al grupului este Nandor cel Neliniștit, un războinic măreț al Imperiului Otoman. Apoi mai e vampirul britanic Laszlo, care este un rebel, un dandy și un înfumurat, așa cum s-ar descrie singur. Apoi, mai e Nadja, seducătoarea, cuceritoarea Bonnie la Clyde-ul lui Laszlo. După o vizită neașteptată din partea întunecatului lor lord și lider, Baronul Afanas, vampirilor li se amintește de sarcina primită când au ajuns în Staten Island în urmă cu mai bine de o sută de ani: dominarea completă a Lumii Noi. Dar care e cel mai bun mod prin care pot îndeplini o asemenea dominare?


MRS. AMERICA

Din 15 aprilie

MRS. AMERICA — Pictured: Cate Blanchett as Phyllis Schlafly. CR: Sabrina Lantos/FX

“Mrs. America” spune povestea adevărată a mișcării de ratificare a Amendamentului Drepturilor Egale și a reacției neașteptate conduse de o femeie conservatoare, pe nume Phyllis Schlafly, interpretată de dubla câștigătoare a premiului Oscar Cate Blanchett. Povestit din perspectiva femeilor acelei perioade, Schlafly și al doilea val de feministe, Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug și Jill Ruckelshaus, serialul explorează modul în care una dintre cele mai dure lupte din războaiele culturale din anii 1970 a ajutat la ascensiunea Majorității Morale și a schimbat pentru totdeauna peisajul politic.

WE’RE HERE/ SUNTEM AICI

Din 20 aprilie

“Suntem aici”, un serial fără scenariu cu șase episoade, îi prezintă pe locuitorii unor orășele din S.U.A. care sunt recrutați și pregătiți să participe la un spectacol de travestiți. În fiecare episod, regine renumite ale travestiților, precum Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara și Shangela Laquifa Wadley, vor inspira și le vor învăța pe propriile lor „fiice travestite” să iasă din zona lor de confort pentru o noapte fără limite.


KILLING EVE/ OBSESIA EVEI – III

Din 27 aprilie

Sandra Oh as Eve Polastri – Killing Eve _ Season 3 – Photo Credit: Des Willie/BBCAmerica/Sid Gentle

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, “Obsesia Evei” prezintă povestea lui Villanelle (Jodie Comer), o asasină psihopată, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează. Eve e o agentă MI5 isteață și plictisită, a cărei muncă de birou nu-i împlinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă elegantă, talentată, care se ține strâns de luxul pe care i-l permite locul ei violent de muncă. Serialul continuă să le urmărească pe aceste femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce se înfruntă într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Un comentariu

  1. […] Vezi și alte noutăți aduse de HBO, în aprilie […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…