Home Filme Makari: Misterele Siciliei (2021), o nouă serie de filme la Diva

Makari: Misterele Siciliei (2021), o nouă serie de filme la Diva

0
0
Claudio Gioe joacă rolul lui Saverio Lamanna, un jurnalist de prestigiu. Sursa foto: Diva

Diva aduce săptămâna viitoare o serie de filme italienești, produse în 2021 și filmate în Sicilia.

Makari: Misterele Siciliei (Màkari, 2021) cuprinde patru filme și va fi difuzat pe Diva de luni, 30 mai, în fiecare luni, de la ora 21.00.

Cine este jurnalistul din serie?

Filmele spun povestea lui Saverio Lamanna, un jurnalist de prestigiu și purtător de cuvânt la Ministerul de Interne, rol jucat de actorul Claudio Gioe.

După ce pierde totul: slujbă, reputație, bani, jurnalistul părăsește Roma pentru a se refugia în Màkari, un sat sicilian unde are o casă de vacanță abandonată.

Acolo, în decorul splendid al Rezervației Zingaro, își găsește un prieten în Peppe Piccionello (Domenico Centamore). Acesta e un om de treabă al cărui cod vestimentar obișnuit este pantaloni scurți și șlapi, uneori și cămăși. Un bărbat care este capabil să surprindă oamenii cu remarci  imprevizibile de geniu și perle de înțelepciune. 

Nici dragostea nu îl ocolește. Și îl aruncă în brațele unei studente în ultimul an de arhitectură la Florența, Suleima (Ester Pantano), care își petrece vara în Sicilia lucrând ca chelneriță la un restaurant. 

Detectiv accidental, Saverio va descoperi că are, pe lângă talentul său la scris, și o capacitate incredibilă de a investiga inimile și istoriile oamenilor, dezvăluind crimele și greșelile acestora. Pentru el revenirea la origini este o adevărată renaștere interioară.

Viziunea regizorului

“A fost un paradis pentru mine, ca regizor, să filmez un serial amplasat în întregime pe Insula Minunilor. Era imposibil să nu cedezi farmecului locului pentru că după câteva săptămâni aceste locuri și acești oameni te răpesc, te captivează. La fel ca protagonistul Saverio Lamanna care, datorită eșecului total din cariera și revenirea la origini, descoperă o adevărată renaștere interioară. 

Am încercat să combin mai multe genuri: romantic, comedie și dramă care colorează poveștile.

Protagonistul nostru este ca un naufragiat aruncat de valurile evenimentelor care îl izbesc și îl fac să vadă cât de inutilă a fost experiența lui anterioară. Saverio are parte de conștientizare, descoperă una dintre cele mai adevărate valori: prietenia!” a declarat regizorul Michele Soavi.Jobs Database
Arata mai multe articole din Filme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…