Home Seriale TV Seria She-Hulk va avea premiera în vară. Disney+ a anunțat data. A fost publicat și trailerul

Seria She-Hulk va avea premiera în vară. Disney+ a anunțat data. A fost publicat și trailerul

0
0
Sursa foto: Facebook/The incredible Hulk

She-Hulk, seria dezvoltată de Marvel, va avea premiera în această vară, pe platforma de streaming Disney+, scrie Variety.com.

Totodată, Marvel a publicat și trailerul seriei, în care rolul principal este jucat de actrița canadiană Tatiana Maslany. Aceasta s-a făcut remarcată prin seria Orphan Black (2013-2017), dar și prin rolul din lung-metrajul Woman in Gold (2015), film în care a jucat alături de Ryan Reynolds și Katie Holmes.

Seria are 10 episoade și are titlul oficial „She-Hulk: Attorney at Law”.

Disney+ a anunțat că va avea premiera pe 17 august.

Cine e She-Hulk?

Serialul are ca personaj principal avocata Jennifer Walters, verișoara lui Bruce Banner, adică Hulk. Aceasta își moștenește puterile după ce primește o transfuzie de sânge de la el. 

Dar, spre deosebire de Bruce, Jennifer reușește să-și păstreze personalitatea, inteligența și controlul emoțional. 

Odată cu noile puteri, Jennifer se dedică acelor cazuri juridice în care sunt implicate persoane cu calități supraomenești, asemeni ei.

Din distribuție mai fac parte Mark Ruffalo în rolul Smart Hulk, Tim Roth în rolul Emil Blonsky/Abominația și Benedict Wong în rolul lui Wong. Alături de ei mai joacă Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry.

Scenaristul principal al seriei este Jessica Gao, care este și producător executiv alături de Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum și Kat Coiro.

Acesta este cel de-al treilea serial Marvel Studios lansat în 2022, după „Moon Knight” în martie și „Ms. Marvel”, care va avea premiera pe 8 iunie. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…