Home Seriale TV Kanal D aduce un serial despre celebra familie Medici, din Italia. Ce actori are în distribuție?

Kanal D aduce un serial despre celebra familie Medici, din Italia. Ce actori are în distribuție?

1
0

VIDEO. Kanal D va difuza un serial care spune povestea celebrei familii de Medici, care a marcat perioada Renașterii în Italia.

Este vorba despre Familia Medici: Conducatorii Florenței (Medici: The Magnificent), producție italiano-britanică, lansată în 2016 și difuzată de postul RAI 1 în Italia, potrivit Wikipedia.

Postul Dogan nu a menționat și o dată pentru debutul serialului, însă anunță „va începe în curând”.

Distribuția reunește nume precum Daniel Sharman, Sean Bean (care a jucat și în „Urzeala Tronurilor” – Ned Stark), Bradley James (din „Homeland”) sau Raoul Bova (din „The Tourist”).

Serialul este regizat de Jon Cassar, Jan Michelini si Christian Duguay, și este o coproductie internationala Rai Fiction, Lux Vide, Big Light Production si Altice Group.

Poveste, pe scurt. Acțiunea se desfășoară în Florența anului 1469, când tânărul Lorenzo de Medici (interpretat de Daniel Sharman), fratele său, Giuliano (Bradley James), și un grup de tineri artiști strânși în jurul geniului Sandro Botticelli abandonează trecutul pentru a păși într-o noua era a revoluției creative și politice.

Decizia stârnește un conflict cu liderul altei familii influente din Florența, bancherul Jacobo Pazzi, interpretat de Sean Bean.

VIDEO. Trailer | Familia Medici: Conducatorii FlorențeiJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…