Home Seriale TV Seria de documentare „Misterele Bibliei”, săptămâna viitoare la History

Seria de documentare „Misterele Bibliei”, săptămâna viitoare la History

0
0

Postul History anunță că va difuza seria „Mistere Bibliei”. Documentarele vor fi pe post săptămâna viitoare, între 13 și 19 aprilie, de la ora 23:00.

„Noutatea acestor documentare, aduse împreună sub titlul generic de Misterele Bibliei, constă în folosirea științei și a tehnologiei pentru a analiza momente biblice fundamentale”, spun reprezentanții postului despre producție.

Concret, sub umbrela „Misterele Bibliei”, intră și episoadele care alcătuiesc documentarul „Biblia Interzisă”, unde evangheliile și epistolele din Biblie, dar și texte precum Testamentul lui Solomon sunt examinate pentru a vedea în ce măsură a fost compromis adevărul de traducerile și cenzura vremii.

Mai mult, miracole inexplicabile sau intervenții divine sunt interpretate atât de cercetători cât și de experți teologi pe parcursul mai multor episoade din documentarul „Secretele Bibliei”, menționează aceeași sursă.

Seria include și documentarul „Dovezi despre Dumnezeu”, care își propune să probeze existența divinității, folosindu-se de cele mai noi tehnologii.

VIDEO. Promo – Misterele Bibliei | În săptămâna 13-19 aprilieJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…