Home Seriale TV Geniul Investigațiilor vine cu un nou sezon la Diva

Geniul Investigațiilor vine cu un nou sezon la Diva

0
0
séquence 2301

Serialul Morgane, geniul investigațiilor revine la Diva cu noi episoade, difuzate din 19 septembrie, lunea, de la 21:00 (câte două episoade).

Sezonul doi al apreciatului serial franțuzesc de investigații propune aceeași combinație de comedie și anchete criminalistice.

Morgane Alvaro (Audrey Fleurot), o femeie de 38 de ani,  mamă singură a trei copii, cu un IQ de geniu, de peste 160 de puncte, se implică în anchetele poliției și aduce culoare cu extravaganța ei, lipsa de diplomație și personalitatea debordantă.

În noule episoade Morgane investighează moartea unei vânzătoare de pantofi, este nevoită să se mute cu cei trei copii la Gilles (Bruno Sanches), după ce tavanul din locuința lor se prăbușește și este anunțată că nu mai poate ajuta echipa, deoarece este obiectul unei investigații. În timpul celor 8 noi episoade, Morgane se apropie tot mai mult de adevărul pentru care a început să lucreze cu poliția și se confruntă cu amintirea evenimentelor dureroase prin care a trecut în urmă cu 20 de ani, alături de iubirea vițeii ei. 

Pe lângă remarcabila Audrey Fleurot din distribuție fac parte și: Mehdi Nebbou (Adam Karadec), fost colaborator a lui Steven Spielberg și Ridley Scott, cunoscut din Homeland,  Marie Denarnaud în rolul lui Céline Hazan, Bruno Sanches (Gilles Vandraud), Bérangère McNeese (Daphné Forestier), Cypriane Gardin (Théa), Noé Vandevoorde (Eliott), Cédric Chevalme (Ludovic Mullier) și Christopher Bayemi (Dr. Bonnemain).

Clotilde Hesme, cunoscută pentru rolul din Lupin, se alătură echipei în rolul de Commandant Roxane Ascher, de la Ministerul de Interne. Nou sezon a fost filmat în perioada ocombrie 2021 – martie 2022.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Ce titluri intră luna aceasta pe Disney Plus. Platforma anunță și premierele pentru 2024

Serviciul de streaming Disney+, „casa” filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marve…