Home Grile POSTURI Noutăți pe Disney+ în octombrie. The Good Doctor și ultimul sezon The Walking Dead

Noutăți pe Disney+ în octombrie. The Good Doctor și ultimul sezon The Walking Dead

0
0

Ce aduce toamna pe Disney+. O să plouă cu seriale.

The Bear – Ursul, cu Jeremy Allen White, ultimul sezon The Walking Dead, sezoanele 1-4 din The Good Doctor sau drama Candy, cu Jessica Biel, se numără printre noutățile lunii.

Toate episoadele din noul serial Ursul cu Jeremy Allen White în rolul principal ajung pe platforma de streaming la începutul lunii. Serialul a cărui acțiune se desfășoară într-o bucătarie din Chicago a fost aclamat de publicul larg și critici deopotrivă în SUA. 

The Walking Dead: Invazia Zombi revine cu un ultim sezon. O nouă dramă criminalistică bazată pe fapte reale, Candy, cu Jessica Biel în rolul principal, sosește la Disney+. În plus, au premiera noi episoade din serialele recent lansate Andor, The Old Man, The Kardashians, She-Hulk: Avocata Apărării și multe altele.

Luna octombrie înseamnă, de asemenea, că se apropie Halloween-ul, iar Disney+ are propriile recomandări: de la mult îndrăgitele filme Hocus Pocus și Muppets Haunted Mansion: Casa Terorii, la clasice precum Buffy, spaima vampirilor (sezonul 1 și 2), la orori înfricoșătoare precum Casa de noapte și Dealuri Însângerate (partea a doua).

Alte titluri noi sunt filmul de groază Grimcutty (10 octombrie). Războiul Stelelor: Povești Jedi (26 octombrie), Antrenorul (12 octombrie) și The Good Doctor, sezoanele 1-4 (19 octombrie).

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile Disney+

THE WALKING DEAD: INVAZIA ZOMBI -SEZONUL 11

3 octombrie | Un nou episod în fiecare săptămână

În timp ce grupurile continuă să fie prinse în situații de nestăpânit, amenințările pândesc la fiecare pas. Atmosfera apăsătoare se intensifică spre un moment decisiv. Oare vor continua împreună sau se vor despărți pentru totdeauna? Lupta pentru un viitor continuă. Nu toți vor reuși să rămână în viață, doar pentru unii, lupta pentru supraviețuire va continua…

URSUL [THE BEAR] – 5 octombrie | Toate episoadele sunt disponibile

The Bear — Pictured: Jeremy Allen White as Carmen ‘Carmy’ Berzatto. CR: Frank Ockenfels/FX

„Ursul” prezintă povestea lui Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale – The Original Beef of Chicagoland – după un deces sfâșietor în familie. La o lume distanță de ceea ce era obișnuit, Carmy trebuie să găsească un echilibru între realitățile crude ale unei mici afaceri, personalul său recalcitrant și relațiile de familie tensionate, în timp ce se luptă cu impactul sinuciderii fratelui său.

MARVEL STUDIOS PREZINTĂ: NOAPTEA VÂRCOLACULUI – 7 octombrie | SPECIAL DE HALLOWEN

Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monștri reapare din umbră și se reunește la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morții conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieții acestuia îi angrenează pe participanți într-o competiție mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice – o vânătoare care îi va aduce față în față cu un monstru periculos.

CANDY – 12 octombrie | Toate episoadele sunt disponibile

Candy Montgomery, o gospodină și mamă din anii ’80, a făcut totul ca la carte în viață – are un soț bun, doi copii, o casă frumoasă, până și micile abateri sunt planificate și executate atent – însă când presiunea conformismului devine insuportabilă, Candy acționează într-un mod care denotă faptul că își dorește puțină libertate. Dar când cineva îi spune să tacă din gură, lucrurile iau o alta turnură și capătă consecințe fatale.

ROSALINE – 14 octombrie

Rosaline e o nouă variantă comică a clasicei povești de dragoste a lui Shakespeare „Romeo și Julieta”, spusă din perspectiva Rosalinei, verișoara Julietei, care, întâmplător, se numără și ea printre iubitele recente ale lui Romeo. Având inima frântă când Romeo o cunoaște pe Julieta și se îndrăgostește de ea, Rosaline complotează să le strice faimoasa povestea de iubire și să-și recâștige iubitul.

MISTERIOASA SOCIETATE BENEDICT – 26 octombrie | Sezonul 2

Misterioasa Societate Benedict s-a reunit, dar când dl. Benedict și Numărul Doi dispar în Europa, copiii își asumă responsabilitatea de a-i găsi. După ce au înfruntat țări străine și noi adversari, îi găsesc afectați de noul plan al Dr. De Cortina- răspândind bucurie. Când urmările practicilor lui se dovedesc dezastruoase, copiii trebuie să găsească un mod de a-l opri înainte ca îndrăgitul domn Benedict, alături de alte mii de oameni de pe tot globul, să fie schimbat pentru totdeauna.

Noi producții Marvel se lansează: Serialul She-Hulk: Avocata Apărării ajunge la final luna aceasta. În octombrie se lansează Marvel Studios Assembled: The Making of She-Hulk la Disney+. Totodată, abonații îl pot vedea pe Tobey Maguire în rolul lui Peter Parker în producțiile Spider-Man (2002), Spider-Man 2 (2004) și Spider-Man 3 (2007).Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…