Home Seriale TV VIDEO. Tudum, evenimentul dedicat fanilor Netflix, vine săptămâna viitoare

VIDEO. Tudum, evenimentul dedicat fanilor Netflix, vine săptămâna viitoare

0
0

Tudum s-a întors! Evenimentul ce anunță toate noutățile ce vor urma pe platforma Netflix va avea loc sâmbătă, 24 februarie.

Fanii Netflix vor avea parte de cinci evenimente pline de vedete din toată lumea pe parcursul a 24 de ore și se vor bucura de noutăți și dezvăluiri în exclusivitate despre peste 120 de seriale și filme.

Evenimentul va putea fi urmărit pe paginile de YouTube ale platformei.

Tudum va fi găzduit de Jamie Foxx, Millie Bobby Brown, Noah Centineo, Choi Min-ho, Cho Yi-hyun, Zakir Khan, Prajakta Koli, Maite Perroni, Sheron Menezzes, Maitreyi Ramakrishnan și alții.

Iată trailerul evenimentului

Fanii producțiilor Netflix vor avea acces la imagini din producții mult așteptate, precum Wednesday, The School for Good and Evil, 1899, Stranger Things, Bridgerton, La Casa de Papel, Slumberland, Enola Holmes 2, Glass Onion: A Knives Out Mystery, Emily in Paris și multe altele!

Iată detaliile:

  • Pe 24 septembrie, la ora 5:00 AM (ora României), Tudum va da startul cu un spectacol captivant în Coreea.
  • La 8:30 AM (ora României), fanii vor avea parte de distracție și vor afla ce producții urmează să sosească din India.
  • La 8:00 PM (ora României), Tudum dă startul unui spectacol cu două părți, Partea 1 fiind transmisă din SUA și Europa, iar Partea 2 din America Latină la 9:30 PM (ora României), cu surprize din alte țări.
  • Pe 25 septembrie, la ora 7:00 AM (ora României), vedetele din Japonia vor încheia evenimentul Tudum cu o adevărată sărbătoare a divertismentului japonez.

Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani va fi disponibil în 29 de limbi pe canalele de YouTube ale serviciului Netflix din toată lumea și pe YouTube.com/Netflix.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…