Home Seriale TV Cine ar fi crezut? Filmările pentru serialul „Tânăr și neliniștit” au fost suspendate din cauza pandemiei. Istoria telenovelei în România

Cine ar fi crezut? Filmările pentru serialul „Tânăr și neliniștit” au fost suspendate din cauza pandemiei. Istoria telenovelei în România

0
1

Pauză forțată pentru actorii din serialul „Tânăr și neliniștit”. Filmările pentru celebra producție au fost suspendate din cauza epidemiei de coronavirus, care a afectat de altfel întreaga lume, scrie Europa FM.

Este prima întrerupere de la lansarea din anul 1973.

Logeviva producție a revenit și în România, la finalul anului trecut, după patru ani de absență. Se vede pe canalul Pro 2, în fiecare zi, de la ora 16:00. 

Decizia din Statele Unite nu va afecta difuzările din România, deoarece la noi sunt date episoade din sezonul 23, difuzat în SUA în anul 2010.

Postul american CBS s-a adaptat rapid și a început să difuzeze episoade mai vechi. A anunțat că din 4 mai le va da pe cele filmate în 1981, menționează aceeași sursă. 

Tânăr și neliniștit, istoria de 20 de ani a difuzărilor din România

Serialul „Tânăr și neliniștit” (The Young and the Restless) a fost difuzat pentru prima dată în România în anul 1996, la Pro TV. 

În 2014 a fost mutat la Acasă TV, unde a fost difuzat până în decembrie 2015. Atunci, Pro TV a decis să renunțe la difuzarea în țara noastră a serialului, după aproape 20 ani. 

Astfel, din vara lui 1996 și până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.  

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului.

Pro TV a reluat telenovela la finalul anului trecut. Se vede în fiecare zi, pe Pro 2, de la ora 16:00. 

Serialul este unul cu mare vechime. Prima difuzare în Statele Unite este pe 26 martie 1973, iar serialul este încă în producție și a depășit 11.500 de episoade. 

CBS a anunțat că serialul va continua sa fie filmat până în 2024.

Citește și:Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…