Home Seriale TV AMC, maraton de seriale în fiecare luni noapte: Breaking Bad, Humans sau The Night Manager. Cum vor fi programate?

AMC, maraton de seriale în fiecare luni noapte: Breaking Bad, Humans sau The Night Manager. Cum vor fi programate?

0
0
Jesse Pinkman (Aaron Paul) – Breaking Bad

Postul AMC aduce maratoane de seriale, în fiecare luni noapte. Lunea, de la ora 22:00, postul va difuza, până dimineața, seriale celebre ca Breaking Bad, Humans, Into the Badlands sau The Night Manager.

Primul, chiar în această noapte de la ora 22:00, va fi sezonul trei al serialului kung-fu Into the Badlands.

Producția din această noapte îl are pe Daniel Wu cap de afiș. Îi dă viață persoanjului Sunny, care se luptă cu decizia de a-l ajuta pe Pilgrim să deschidă „Camera Meridian”, deoarece viața fiului său este în joc.

Sunny (Daniel Wu) – Into the Badlands

Paginadeseriale.ro prezintă programul următoarelor săptămâni, la AMC, în nopțile de luni spre marți:

Humans va fi pe 11 mai (sezonul 3), de la ora 22:00. Serialul SF arată ce se întâmplă când granița dintre om și mașină este neclară.

La finalul seriei a doua, toate synth-urile au devenit conștiente (Ziua Zero). Aproape 500 de milioane de synth-uri au devenit deodată capabile să gândească și să simtă, iar peste 100.000 de oameni și-au pierdut viețile. Pe fundalul revoluției synth-urilor, clanul Hawkins se chinuie să lase trecutul în urmă.

Humans

The Night Manager va fi pe 18 mai, tot de la 22:00. Miniseria este inspirată de romanul omonim al lui John le Carré.

În centrul atenţiei este fostul soldat britanic Jonathan Pine (Tom Hiddleston), managerul de pe tura de noapte al unui hotel din Cairo. Detaliile unui eveniment tragic îl fac pe Pine să colaboreze cu serviciile secrete britanice pentru a dejuca planurile unui traficant de arme, Richard Roper (Hugh Laurie), aflat în pragul unei afaceri gigantice.

Înconjurat de oameni pentru care crima este un act banal, Pine va avea nevoie de o extraordinară inventivitate şi stăpânire de sine pentru a duce la
bun sfârşit misiunea, aflându-se încontinuu pe muchie de cuţit.

Hugh Laurie (Richard Onslow Roper) și Tom Hiddleston
(Jonathan Pine)

Breaking Bad (sezon 5) va fi pe 25 mai, de la ora 22:00. Spune povestea lui Walter White, un profesor de chimie de liceu, dintr-un orăşel din New Mexico.

Diagnosticat cu cancer la plămâni şi cu posibilităţi limitate de plată a tratamentului, acesta se angajează într-un traseu al ilegalităţilor, pornind de la fabricarea şi vânzarea metamfetaminei.

În ultimul sezon, Walt reuşeşte să scape de urmăritorii lui şi să se
întoarcă în New Mexico pentru a livra familiei ce a mai rămas din profitul făcut cu imperiul său ilegal de metamfetamină. De asemenea, Walt îşi va lua revanşa faţă de banda lui Aryan Brotherhood, ce a încercat să îl tragă pe sfoară, după ce i-a omorât cumnatul şi l-a capturat pe Jesse.

Walt îşi va vizita vechile cunoştinţe pentru a-și pune la punct ultimele afaceri și pentru a se pregăti de inevitabila moarte. Finala serialului a fost numită de critici ca fiind „una dintre cele mai bune din istoria televiziunii”.

Aaron Paul (Jesse Pinkman) și Bryan Cranston (Walter White) – Breaking Bad


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…