Home Seriale TV (P) Contagion, filmul „în oglindă” al pandemiei, pe AMC, în campania #staiacasa. Când? Matrix, Harry Potter, Kill Bill și alte filme emblematice pe AMC

(P) Contagion, filmul „în oglindă” al pandemiei, pe AMC, în campania #staiacasa. Când? Matrix, Harry Potter, Kill Bill și alte filme emblematice pe AMC

0
0

(P) Nothing spreads like fear. Pelicula Contagion, o peliculă de acum câțiva ani despre o pandemie, un film despre care cei care l-au văzut spun că reflectă “în oglindă” actuala epidemie, va fi pe postul AMC.

Când va fi difuzat filmul? În continuare.

Înainte, o mică precizare: AMC se alătură inițiativei #StaiAcasă și a pregătit o serie de filme emblematice pentru telespectatori, de la Matrix la Harry Potter, cu actori de la Al Pacino la Arnold Schwarzenegger. 

Contagion este una dintre peliculele despre care s-a vorbit cel mai mult de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Asta pentru că, deși este o producție de ficțiune, pelicula surprinde fidel etapele prin care trece un astfel de fenomen la nivel mondial.

Nothing spreads like feareste supratitlul de pe afișul filmului Contagion (din 2011), o afirmație care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Un film cu Matt Damon, Kate Winslet și Jude Law, regizat de Steven Soderbergh.

Când va fi pe AMC?

Filmul Contagion este programat pe data de 3 mai.

Este doar unul dintre filmele prin care canalul TV dorește să atragă atenția telespectatorilor că își pot petrece timpul liber urmărind producții de marcă, ce au redefinit istoria cinematografică, filme cu actori precum: Keanu Reeves, Uma Thurman, Al Pacino, Daniel Radcliff, Arnold Schwarzenegger, John Travolta sau Samuel L. Jackson.

De altfel, în luna aprilie și până la terminarea stării de urgență, toate televiziunile ce aparțin AMC Networks Internațional – Europa Centrală și de Nord s-au alăturat inițiativei „#staiacasă”.

Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE afișează pe ecran mesajul #staiacasă, lângă logo-urile posturilor TV: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax și JimJam.

Programul filmelor emblematice din campania AMC #stai acasă:

  • Harry Potter (9 aprilie) – emblematic pentru universul fantasy inegalabil creat
  • Kill Bill 1+2 (vineri, 10 aprilie și sâmbătă, 11 aprilie) – de referinţă prin readucerea în atenția publicului a filmelor chinezești de arte marțiale
  • Scarface (21 aprilie) – reprezentativ pentru genul filmelor despre mafie
  • Machete și Machete: ucigaș meseriaș (17 și 18 aprilie) – despre un justițiar din comunitatea hispanică
  • Trilogia Matrix (24, 25, 26 aprilie, de la ora 19.35) – bornă în istoria filmului SF
  • Terminator 3 (25 aprilie) – emblematica producție cu Arnold Schwarzzeneger
  • Pulp Fiction (1 mai) – emblematic prin aducerea pe marele ecran a universului „pulp” din revistele americane de benzi desenate cu eroi și cu scene violente
  • Contagion (3 mai) – semnificativ prin prezentarea extrem de realistă a epidemiei.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…