Home Seriale TV „Bad Boys”, în variantă feminină. „Detectivele din L.A”, spin off-ul „Băieți răi” se vede la TV. Jessica Alba și Gabrielle Union, în rolurile principale

„Bad Boys”, în variantă feminină. „Detectivele din L.A”, spin off-ul „Băieți răi” se vede la TV. Jessica Alba și Gabrielle Union, în rolurile principale

0
0

„Bad Boys”, în variantă feminină: Jessica Alba și Gabrielle Union vor fi „Detectivele din L.A”.

Producția, spin off-ul francizei Bad Boys, debutează în această seară, de la ora 22:00, la AXN, cu episoade duble. Va fi programat în fiecare luni, de la aceeași oră. 

Este produs tot de Jerry Bruckheimer, la fel ca și Bad Boys, și o readuce în prim plan pe Sydney „Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (Martin Lawrence) și iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în „Băieți răi II”.

Acum, Syd pare că a lăsat trecutul în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles. Când Nancy McKenna (Jessica Alba), o mamă cu un trecut la fel de complex, îi devine noua parteneră, Syd se vede nevoită să se confrunte cu modul în care stilul ei de a-și trăi viața fără regrete ascunde secrete personale mult mai profunde.

Pe lângă Jessica Alba și Gabrielle Union, din distribuție mai fac parte Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin.

Primul sezon a avut premiera în Statele Unite ale Americii în primăvara lui 2019, fiind reînnoit cu sezonul doi, care va avea premiera pe 8 iunie.

VIDEO. Detectivele din L.A. |PromoJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…