Home Seriale TV VIDEO. AXN vine cu sezoane noi din „Doctorul cel bun” și „Absența”

VIDEO. AXN vine cu sezoane noi din „Doctorul cel bun” și „Absența”

0
0

Toamna aduce sezoane noi pentru serialele AXN. Postul TV va difuza episoade noi din „Doctorul cel bun” și „Absența”.

De când?

Premiera noilor sezoane are loc astăzi, 3 septembrie:

De la ora 22:00 va fi primul episod al sezonului 3 din „Doctorul cel bun”, iar de la 23:00 debutează și sezonul trei din „Absența”.

În primul episod al sezonului trei din Doctorul cel bun (The Good Doctor), rezidenții află că unul dintre ei va putea opera singur, dacă se pregătesc suficient de tare, dar și că vor avea un nou coordonator – doctorul Andrews (Harper Hill).

Shaun ia o decizie riscantă privind operația unei paciente grav bolnave, ignorând indicațiile doctorului Melendez (Nicholas Gonzales). Totodată, acesta rememorează întâlnirea dezastroasă pe care a avut-o cu dr. Carly Leve (Jasika Nicole) și primește sfaturi de la colegii săi.

În ceea ce privește serialul „Absența”, lucrurile par că se așează în sfârșit în viața eroinei care nu se lasă înfrântă, însă unul din cazurile lui Nick (Patrick Heusinger) amenință liniștea și viața familiei pe care aceasta încearcă cu disperare să o țină unită.

Cu ajutorul unor noi personaje, Rowena Kincade (Josette Simon) și Colin Dawkins (Geoff Bell) a căror agendă este încă neclară, fosta agentă FBI pornește într-o călătorie care o va testa mai mult ca niciodată. Însă, la finalul căreia va învăța din nou să aibă încredere, să iubească și, într-un final, să realizeze care este cu adevărat locul și rolul ei, după toate încercările prin care a trecut.

Doctorul cel bun

AbsențaJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Serialul medical „Doctorul cel bun” revine pe AXN. Sezon patru, din septembrie

Serialul medical „Doctorul cel bun” revine în grila postului AXN. Al patrulea sezon se va …