Home Seriale TV Mini seria „Einstein: Teoria Iubirii” va fi la TVR 1

Mini seria „Einstein: Teoria Iubirii” va fi la TVR 1

0
0

TVR 1 va difuza, în septembrie, o mini serie despre Albert Einstein. „Einstein: Teoria iubirii” are la bază o dramă inspirată dintr-o poveste reală, despre iubirea dintre Einstein şi aşa numita Mata Hari a Rusiei.

Cele patru episoade vor fi transmise din 7 septembrie pe TVR 1, de luni până joi, de la ora 22:20.

Albert Einstein, cel mai influent om de ştiinţă al istoriei moderne, cunoscut mai ales pentru progresele aduse omenirii: Teoria relativităţii, care a condus, de exemplu, la inventarea bombei atomice. El a trăit, de asemenea, mari iubiri şi a descoperit că inteligenţa este un puternic afrodisiac.

Regizată de Elena Nikolaeva, această serie de patru episoade ne prezintă o poveste controversată şi cu multe întrebări neelucidate încă, despre iubirea secretă, profetică, pasională a omului de ştiinţă cu Margarita Konenkova. Drama inspirată de o poveste reală este plasată la începutul anilor 1940, la New York, unde marele fizician Albert Einstein are o relaţie pasională cu Margarita Konenkova, soţia unui faimos sculptor rus care-şi expune lucrările în America.

Orbit de patimă, omul de ştiinţă nu bănuieşte că Margarita este, de fapt, agenta servicilor secrete sovietice şi are o misiune clară şi anume: să obţină informaţii despre cercetările lui Einstein şi despre dezvoltarea marelui proiect al guvernului american, bomba atomică.

Dezvăluind povestea de dragoste a acestei aşa-numite Mata Hari a Rusiei, împuternicită de servicile secrete ruse să obţină informaţii despre dezvoltarea bombei atomice de către americani, această serie prezintă publicului versiunea Rusiei asupra unei chestiuni scandaloase, care a ţinut primele pagini în anii 1940 şi 1950. Cu toate acestea, povestea mistuitoare de dragoste a fost blestemată; Margarita şi Einstein s-au despărţit pentru totdeauna în 1944.

Din distribuție fac parte: Olga Budina, Dmitri Pevtsov şi Alekxandr Baluev, actori care au fost recompensaţi cu European Film Awards, Golden Eagle Awards şi Nika Awards pentru rolurile interpretate.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Serialul medical „Doctorul cel bun” revine pe AXN. Sezon patru, din septembrie

Serialul medical „Doctorul cel bun” revine în grila postului AXN. Al patrulea sezon se va …