Home Seriale TV Archer, spionul obraznic, premiat cu Emmy, difuzat de Comedy Central România

Archer, spionul obraznic, premiat cu Emmy, difuzat de Comedy Central România

0
0

archer-3Un nou serial la Comedy Central, începând cu vineri, 13 ianuarie. Postul va difuza Seria Archer, câte două episoade, în fiecare vineri, de la ora 22.00.

Difuzat încă din 2009, „Archer” este unul dintre cele mai vizionate serialele de animație din SUA, iar, în 2016, a câștigat două premii Emmy pentru “Cea mai bună animație” și „Cel mai creativ program în format creativ”, anunță postul.

ISIS (International Secret Intelligence Service) constituie fundalul acţiunii serialului, al cărui personaj principal este spionul Sterling Archer, al cărui nume de cod este ”Ducesa”.

Archer lucrează împreună cu mama sa, Mallory, care este și superiorul lui. În afara de o mama egocentrică, Archer trebuie să se confrunte și cu fosta lui iubită, Lana Kane și noul ei partener, Cyril Figgis.

Un alt personaj care contribuie la situațiile amuzante din fiecare episod este Cheryl, cunoscută de asemenea sub numele de Carol, naiva asistentă a lui Mallory. Este îndrăgostită de Archer, are tendințe piromane și masochiste, mănâncă o plantă de birou și adesea adulmecă sau înghite clei.

Deși este un maestru al disimulării și își duce misiunile la capăt cu succes, spionul nu are alte interese în afara plăcerilor: alcoolul, femeile și mașinile. Archer nu este vreun tip simpatic și nici responsabil, așa cum cere fișa postului de spion, ci afemeiat și irascibil, devenind astfel opusul lui James Bond.

În ciuda faptului că este un serial de animație, producătorul și scenaristul Adam Rees și-a conturat personajele într-un mod realist, folosind drept sursă de inspirație actorii care le împrumută vocile.

Din distribuția serialului fac parte H. Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash și Aisha Tyler.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…