Home seriale americane Din 5 iunie. Zombie din Fear the Walking Dead revin cu sezonul trei la AMC

Din 5 iunie. Zombie din Fear the Walking Dead revin cu sezonul trei la AMC

0
0
Photo Credit: Michael Desmond/AMC

AMC aduce pe micile ecrane, în premieră simultană cu SUA, cel de-al treilea sezon din Fear the Walking Dead, luni, pe 5 iunie.

”Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, iar familiile protagoniste vor fi reunite în zona vibrantă și violentă a frontierei SUA-Mexic. Barierele internaționale nu mai există din cauza apocalipsei, iar personajele noastre trebuie să încerce să reclădească nu doar societatea, dar și familia. Madison se reîntâlnește cu Travis, însă Alicia a fost distrusă de moartea lui Andreas.

La doar câteva mile distanță de mama sa, prima acțiune a lui Nick în calitate de lider a condus la pătrunderea Lucianei într-o ambuscadă organizată de un grup militar american. Cei doi au reușit să scape de moarte, dar Nick a încetat să se mai simtă nemuritor.

Revenindu-și atât emoțional cât și fizic, Strand își dorește să exploateze moneda noii lumi, iar captivitatea Ofeliei îi va testa acesteia abilitatea de supraviețuire și va afla dacă regăsește în ea sălbăticia tatălui său.

Pe parcursul noului sezon, personajele principale vor evolua într-o manieră total neașteptată, iar efectele apocalipsei și dorința de supraviețuire își vor pune amprenta asupra relațiilor dintre ele.

În cel de-al treilea sezon, Madison nu mai are compasiune. Își promite că nu va mai repeta greșelile trecutului, chiar dacă acest lucru înseamnă că va trebui să adopte brutalitatea. Pe măsură ce Madison evoluează în cursul acestui sezon, o vom vedea devenind din ce în ce mai întunecată. Scopurile sale sunt nobile, însă mijloacele sunt compromise moral. Ea va sacrifica mila și îi va pune în pericol pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Responsabilitățile de mamă nu vor pieri, iar ea va evolua în regina noastră apocaliptică.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…