Home Seriale TV VIDEO. Un serial polonez se vede pe Netflix. Din Aprilie

VIDEO. Un serial polonez se vede pe Netflix. Din Aprilie

0
0

Netflix aduce un nou serial polonez, la final de aprilie. Noua producție se numește „Sexify” și va debuta pe 28 aprilie, pe platforma de streaming.

În total vor fi 8 episoade a câte 40 de minute.

Regizorii serialului sunt Piotr Domalewski și Kalina Alabrudzińska, iar protagonistele sunt Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska și Sandra Drzymalska (foto articol).

Despre serial

Natalia este o ambițioasă studentă la informatică, care visează să câștige un concurs de prestigiu. Cheia succesului este o aplicație inovatoare care să satisfacă curiozitatea și nevoile sexuale ale colegilor ei.

Problema este că ea știe o grămadă de lucruri despre programare, dar mai nimic despre sex. Astfel, ea decide să-și unească forțele cu cea mai bună prietenă a ei, Paulina, și cu o colegă din cămin, Monika.

Din dorința de a crea un algoritm pentru orgasmul feminin, fetele încep să descopere lumea misterioasă și complicată a sexului, învățând tot mai multe despre ele însele.

Sexify este o poveste distractivă și provocatoare despre viața femeilor tinere moderne – crescând, descoperind forța și sexualitatea feminină.

VIDEO. Trailer pentru noul serial „Sexify”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Netflix pregătește sezoanele 3 și 4 pentru serialul Bridgerton

Netflix „pofită” de popularitatea serialului Bridgerton și va pregăti și sezoanele 3 și 4.…