Home Seriale TV VIDEO. Primul trailer al serialului Absența, de pe AXN

VIDEO. Primul trailer al serialului Absența, de pe AXN

0
0

AXN lansează trailer-ul oficial al producției Absența, serialul original AXN, cu Stana Katic în rolul principal. Producția este programată să aibă premiera în această toamnă, în România.

Despre Absența

În timp ce caută înverșunată unul dintre cei mai periculoși criminali în serie, agenta FBI Emily Byrne (Stana Katic) dispare fără urmă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană părăsită într-o pădure, fără prea multe amintiri despre perioada în care a fost captivă. Odată ajunsă acasă, adevărata dramă se dezvăluie: soțul său (Patrick Heusinger) este recăsătorit, iar fiul său, crescut de o altă femeie, o respinge. Curând, însă, Emily se trezește în mijlocul unor noi crime.

Stana Katic
Producția serialului o are pe Stana Katic în prim-plan nu doar ca actriță principală, ci și ca producător executiv, după 8 sezoane în care a interpretat-o pe Kate Beckett în serialul-hit ABC, Castle. Cel mai recent film de lung-metraj în care Stana a avut un rol este The Rendezvous, regizat de Amin Matalqa. Este cunoscută și din filmele: CBGB, Big Sur, The Spirit, Feast of Love, The Double și apariția din Quantum of Solace. Katic deține numeroase nominalizări și premii la festivitățile din entertainment-ul internațional, printre care trei premii la People’s Choice Awards, un premiu PRISM și trei premii la TV Guide Awards. Stana își dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educației copiilor și a sănătății.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…