Home Stiri Interviu de arhivă cu Prințesa Diana, la National Geographic

Interviu de arhivă cu Prințesa Diana, la National Geographic

0
0
Imagini oferite de National Georgraphic

Postul National Geographic va difuza în premieră „Diana: Povestea în cuvintele ei”, un portret al „Prințesei Poporului”, narat integral prin vocea ei. Producția va fi difuzată de National Geographic din 20 august, de la 21.00, în luna în care se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei, într-un accident de mașină.

În 1991, în interiorul palatului Kensington din Londra, Diana, Prințesă de Wales, a participat la o serie de interviuri secrete, înregistrate cu permisiunea sa de un prieten apropiat, în numele jurnalistului Andrew Morton. Morton scria o carte despre viața Dianei pentru a înfățișa cum arată cu adevărat viața celei mai fotografiate femei din lume.

Publicul nu știa faptul că mariajul dintre Diana, Prințesă de Wales, și Alteța Sa Regală Prințul Charles, trece printr-o perioadă de criză.

Redată în totalitate prin vocea prințesei, fără alte interviuri, majoritatea acestor înregistrări unice nu au fost niciodată până acum transmise publicului, spun reprezentanții National Geographic.

DIANA: POVESTEA ÎN CUVINTELE EI prinde contur doar pe baza filmărilor și fotografiilor de arhivă și a acestor înregistrări rar auzite și este cel mai recent marca National Geographic Documentary Films.

Printesa Diana, 1983 – (Penny Tweedie / Alamy Stock Photo)
Printesa Diana si Printul Charles (Anwar Hussein)
Printesa Diana (Anwar Hussein)


Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…