Home Seriale TV VIDEO. Serialul „Materiile întunecate”, un remake după Golden Compass, vine la HBO

VIDEO. Serialul „Materiile întunecate”, un remake după Golden Compass, vine la HBO

0
0
Sursa foto: HBO

His Dark Materials/Materiile întunecate un nou serial fantasy vine de astăzi la HBO.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO pe 4 noiembrie, apoi un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână. Serialul va fi difuzat la HBO în fiecare marți, de la ora 20:00.

Producția este o adaptare a trilogiei omonime a lui Philip Pullman. De altfel, primul roman al trilogiei „The Golden Compass” (distribuit și în varianta „Northern lights”) a mai avut parte de o ecranizare, în 2007, într-un film cu Daniel Craig și Nicole Kidman. Din păcate, filmul nu a mai avut atunci și o continuare.

Anul acesta, HBO și BBC au venit cu o nouă variantă a ecranizării primului roman. O variantă mult mai complexă, în care acțiunea se petrece pe mai multe planuri față de filmul de acum 12 ani.

Despre serialul Materiile întunecate („His Dark Materials”)

Adaptare a multi-premiatei trilogii omonime, serialul o urmărește pe Lyra (Dafne Keen), o tânără aparent obișnuită, foarte curajoasă, din altă lume. Aflată în căutarea unui prieten dispărut, ea descoperă un complot sinistru care implică mai mulți copii răpiți și încearcă să înțeleagă un fenomen misterios numit, Praf.

Pe măsură ce călătorește prin diferite lumi, Lyra întâlnește ființe extraordinare și află secrete periculoase, iar soarta tuturor ajunge în mâinile ei.

Din distribuție fac parte: Ruth Wilson (câștigătoare a Globului de Aur pentru rolul din The Affair) care o interpretează pe doamna Coulter, Lin-Manuel Miranda (câștigător al premiului Tony pentru “Hamilton”) este Lee Scoresby, James McAvoy (nominalizat la Globurile de Aur pentru Atonement) în rolul Lordului Asriel, Clarke Peters (The Wire, Treme) este Decanul Colegiului Jordan, James Cosmo este Farder Coram, Anne-Marie Duff este Ma Costa, Will Keen este părintele MacPhail și Ariyon Bakare este Lord Boreal.

Serialul fantasy este produs de Bad Wolf și New Line Cinema pentru BBC One și HBO. Producători executivi sunt: Dan McCulloch, Jane Tranter, Joel Collins și Julie Gardner pentru Bad Wolf; Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Otto Bathurst; Deborah Forte, Toby Emmerich și Carolyn Blackwood pentru New Line Cinema; și Ben Irving și Piers Wenger pentru BBC One.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO pe 4 noiembrie, apoi un nou episod va fi disponibil în fiecare săptămână. Serialul va fi difuzat la HBO în fiecare marți, de la ora 20:00.

Trailerul serialului Materiile întunecate:Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…