Home Grile POSTURI Serialele lunii noiembrie la HBO și HBO GO

Serialele lunii noiembrie la HBO și HBO GO

0
0

Ce se vede în noiembrie pe HBO, HBO 3 și pe platforma HBO GO. Serialul românesc Umbre vine cu sezonul al treilea pe HBO. Vor fi șapte episoade, câte unul pe săptămână, în fiecare miercuri.

Alte „pariuri” ale HBO pentru luna noiembrie sunt serialul „Looking For Alaska”, bazat pe romanul pentru adolescenți cu același nume.

Un alt serial-vedetă, creat tot după o serie de romane, este „His Dark Materials” (Materiile întunecate).

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile în materie de seriale, de pe postul HBO și platforma HBO GO:

HBO

LOOKING FOR ALASKA/ CĂUTÂND-O PE ALASKA

Din 1 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul prezintă povestea lui Miles, care începe primul lui an la o școală nouă. El se îndrăgostește de Alaska și își face un grup de prieteni loiali. După o tragedie, Miles și prietenii lui încearcă să înțeleagă ce li s-a întâmplat.

HIS DARK MATERIALS/ MATERIILE ÎNTUNECATE

Din 5 noiembrie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (din 4 noiembrie pe HBO GO, un episod pe săptămână)

Adaptare a multi-premiatei trilogii omonime a lui Philip Pullman, considerată o capodoperă modernă a ficțiunii, serialul spune povestea Lyrei (Dafne Keen), o tânără aparent obișnuită, dar curajosă, din altă lume.

Aflată în căutarea unui prieten răpit, ea descoperă un complot sinistru care implică copii furați și încearcă să înțeleagă un fenomen misterios numit Praf. Pe măsură ce călătorește prin diferite lumi, inclusiv printr-una care ne pare familiară, Lyra îl cunoaște pe Will, un băiat hotărât și curajos. Împreună, cei doi întâlnesc ființe extraordinare și află secrete periculoase, iar soarta celor vii – dar și a morților – este în mâinile lor.

CASTLE ROCK – II

Din 15 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Castle Rock — “Let The River Run” – Photo By: Dana Starbard/Hulu)

Un serial psihologic cu accente de groază, „Castle Rock” combină amploarea mitologică cu narațiunea intimă a celor mai iubite opere ale lui Stephen King, împletind personaje și teme din orașul fictiv Castle Rock, din Maine.

UMBRE – III

Din 20 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22:00 (pe 20 vor fi difuzate două episoade)

După un sezon doi care prefața confruntarea lui Relu cu Emilian, în al treilea sezon, mult-așteptatul care-pe-care îl găsește pe eroul nostru încercând să scape din capcanele întinse de polițistul psihopat.

Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a “familiei” de interlopi de care aparține. Mizele sunt cu atât mai mari cu cât reluăm acțiunea într-un moment crucial pentru afacerea Căpitanului – fratele lui, Nicu, e pe cale să extindă imperiul către zona Americii de Sud, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă.

Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina acceptând din inerție prezența lui Sebastian în viața ei și impunând-o unui Chuckie scăpat din mână. Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil. 

HBO3

MAGICIANS/MAGICIENII

Din 7 noiembrie, de marți până vineri, de la ora 19:20 (disponibil deja pe HBO GO)

THE MAGICIANS – (Photo by: Carole Segal/Syfy)

Quentin Coldwater se înscrie la Universitatea Brakebills la cursul de pedagogie magică pentru a studia magia, dar descoperă că lumea fantastică din cărțile sale preferate din copilărie este reală și reprezintă un pericol pentru umanitate.

YOUNG SHELDON/ TÂNĂRUL SHELDON – III

Din 9 noiembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Serialul spune povestea lui Sheldon Cooper la vârsta de 11 ani, când merge la liceu și încearcă să-și găsească locul în lumea din jurul lui, în timp ce familia și prietenii încearcă să se descurce în fața inteligenței sale cu totul unice.

THE SECRET LIFE OF COUPLES/ VIAȚA SECRETĂ A CUPLURILOR – II

Din 14 noiembrie, în fiecare joi, de la ora 22:00 (disponibil deja pe HBO GO)

Bruna Lombardi revine în rolul Sofiei Prado, directoarea Institutului Tantra. În cel de-al doilea sezon, axat pe lumea hackerilor, povestea începe cu investigarea morții lui Daniel, care duce la o concluzie surprinzătoare.

THE SLEEPERS/ SUB ACOPERIRE

Din 17 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 21:00

Pe 17 noiembrie vor fi difuzate două episoade de la ora 22:00

(toate episoadele disponibile pe HBO GO din 17 noiembrie)

Protagonista acestui serial, a cărui acțiune are loc în lumea serviciilor secrete, dar și a comunității de disidenți de la sfârșitul lui 1989, este o femeie obișnuită care e obligată să dezvăluie secrete neașteptate păstrate de ambele lumi.

MAGICIANS/MAGICIENII – II

Din 29 noiembrie, de marți până vineri, de la ora 19:20 (disponibil deja pe HBO GO)

Ne întoarcem pe tărâmul magic Fillory pentru cel de-al doilea sezon din serialul „Magicienii”. După finalul primului sezon, Quentin (Jason Ralph) își dă seama că viața prietenilor săi e în pericol după întâlnirea devastatoare cu Bestia din Fillory. În timp ce Quentin aleargă prin pădure pentru a-și salva prietenii, Julia (Stella Maeve) încearcă să facă o înțelegere cu Bestia pentru a provoca moartea lui Reynard. Mai multe vrăji și noi tărâmuri magice îi așteaptă pe tinerii noștri magicieni, ale căror aventuri de abia încep.

Maratoane – în fiecare sâmbătă:

  • 2 noiembrie – Printre degete – III, de la ora 21:00
  • 9 noiembrie – Umbre, de la ora 21:00
  • 16 noiembrie – Umbre – II, de la ora 21:00
  • 23 noiembrie – Haita, de la ora 21:00
  • 30 noiembrie – Haita – II, de la ora 21:00

HBO GO

RAY DONOVAN – VII

Din 18 noiembrie, un episod pe săptămână

Prins între primarul New York-ului, un polițist care caută adevărul și diferiți clienți, Ray încearcă să găsească echilibrul între a-i ajuta pe ceilalți și a se ajuta pe sine și vrea să fie bărbatul de care are nevoie familia lui.

THE WALKING DEAD – IX

Din 18 noiembrie, tot sezonul

Andrew Lincoln as Rick Grimes – Photo Credit: Victoria Will/AMC

„The Walking Dead” surprinde drama umană produsă în urma unei apocalipse zombi. Serialul urmărește un grup de supraviețuitori conduși de fostul ofițer de poliție Rick Grimes și care călătoresc în căutarea unui adăpost sigur pe care să-l numească „acasă”.


BRITANNIA – II

Din 7 noiembrie, tot sezonul

Acest captivant serial urmărește armata romană care trebuie să distrugă inima celtă a Britanniei, un ținut misterios condus de femei războinice și druizi puternici care susțin că pot să canalizeze puternicele forțe ale lumii de dincolo.


SWAMP THING/ CREATURA DIN MLAȘTINĂ

Din 8 noiembrie, tot sezonul

Serialul o urmărește pe Abby Arcane care investighează un virus mortal ce a apărut în mlaștinile unui oraș din Louisiana, dar când o creatură misterioasă iese din mlaștina tulbure, Abby trebuie să înfrunte coșmarul unei lumi supranaturale.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…