Home Seriale TV Serialul Bia, din noiembrie la Disney Channel

Serialul Bia, din noiembrie la Disney Channel

0
1

Bia vine la Disney Channel. Postul Disney Channel aduce un nou serial pentru adolescenți, Bia, a cărui difuzare începe luni, 4 noiembrie, la ora 18.00.

Serialul Bia urmărește povestea unui grup de tineri creatori de conținut care respiră și trăiesc tehnologie ca mod de a se exprima și a rămâne conectați cu lumea.

Locul în care se întâlnesc pentru a-și cultiva talentele se numește Fundom, un hub de inspirație în care se leagă prietenii, apar rivalități, dar și povești de iubire.

Filmul împletește secrete, mistere, întâlniri de familie, cu evoluții individuale ale personajelor pe măsură ce descoperă noi oportunități.

„Nu va lipsi nici muzica, cu melodii originale în spaniolă și portugheză, dar nici posibilitatea copiilor de a interacționa  cu serialul și dincolo de tv, prin experiențe diverse pe platforme multiple”, anunță reprezentanții Disney Channel.

 „Suntem încântați să lansăm Bia pentru telespectatorii Disney Channel din Europa. Disney are un istoric în crearea de telenovele de succes printre care Soy Luna și Violetta, care au captivat copiii și familiile lor. Serialul are o poveste captivantă, o distribuție diversă, internațională, și teme interesante cu care publicul nostru să rezoneze”, a declarat Hélène Etzi, Vicepreședinte senior pentru Platforme și Conținut Media Integrat în cadrul  Walt Disney International.

BIA aduce pe micul ecran actori deja cunoscuți din seriale Disney Channel de succes precum Soy Luna, Liceul Muzical sau Unsprezece, dar și nume noi.

Printre aceștia se numără actrița braziliană Isabela Souza (Juacas, Disney Channel), actorul spaniolJulio Peña, actrița mexicană Andrea de Alba și actorul Argentinian Guido Messina.

Acestora li se adaugă actorii argentinieni: Fernando Dente (Liceul Muzical, Disney), Agustina Palma (Unsprezece, Disney XD),Micaela Díaz, Alan Madanes și Rodrigo Rumi; actrița mexicană Julia Argüelles; actorii brazilieni Gabriella Di Grecco și Rhener Freitas; actorii columbieni Luis Giraldo și Daniela Trujillo; actorul venezuelean Esteban Velásquez (Soy Luna, Disney Channel); actorul ecuadorian Jandino (Soy Luna, Disney Channel); actrița italiancă Giulia Guerrini (Alex & Co, Disney Channel).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…