Home Seriale TV VIDEO. La History: nou sezon al serialului „Muntenii”

VIDEO. La History: nou sezon al serialului „Muntenii”

0
0

VIDEO. Un nou sezon al serialului „Muntenii” se vede la History. Producția, ajunsă la sezonul numărul nouă, debutează pe 11 octombrie, de la ora 16:15.

Cele 12 episoade ale noului sezon continuă povestea supraviețuirii oamenilor muntelui în sălbăticia nord-americană.

Serialul îi prezintă pe munteni încercând să facă față traiului din ce în ce mai dificil, pe măsură ce în regiunile întinse din Alaska până în Carolina de Nord se instalează iarna. 

Noul sezon aduce în prim-plan experiențele oamenilor care trăiesc în munți, pentru care fiecare zi reprezintă o provocare și care dau dovadă de ingeniozitate, tenacitate și hotărâre pentru a se confrunta și a rezista sălbăticiei, mai ales în condițiile uneia dintre cele mai aspre ierni de până acum.

Pentru majoritatea muntenilor, venirea iernii presupune deplasări mai lente dimineața și zile întregi petrecute în zăpadă pentru a pune capcane și a vâna, astfel încât să își poată hrăni familiile.

Pentru acești bărbați traiul din munți înseamnă pe lângă situații imprevizibile, degete degerate și confruntări diverse, un stil de viață asumat, liber și plin de aventură, mai aproape de principiile străbune și în armonie cu natura.

Atât cei mai tineri dintre munteni, cât și cei mai experimentați trebuie să dea dovadă de abilități excepționale și de perseverență pentru a înfrunta primejdiile iernii și condițiile primitive în care își desfășoară existența și pentru a-și păstra libertatea și obiceiurile vieții din munți.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…