Home Grile POSTURI Filmul „Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului”, la Diva

Filmul „Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului”, la Diva

0
0

Seria de filme Misterele de la Martha’s Vineyard (bazat pe seria de cărți omonime, scrise de Philip R. Craig) vine la Diva.

Primul dintre acestea – Misterele de la Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului (A Beautiful Place to Die: A Martha’s Vineyard Mystery, 2020) – se vede duminică, 11 octombrie, de la ora 16:00.

Pentru că a fost forțat să se retragă din activitate, din cauza unui accident, fostul detectiv la poliției din Boston, Jeff Jackson (Jesse Metcalfe), revine la viața liniștită din Martha’s Vineyard. Pentru că rana constă într-un fragment de glonț ce a rămas prea aproape de trunchiul celebral ca să poată să fie scos, Jeff se confruntă ocazional cu dureri cronice.

Existența sa tihnită este întreruptă în timpul unei partide de pescuit, când descoperă un cadavru. Pentru că poliția locală nu are nici un fel de experiență în ceea ce privește investigarea unei crime, Jeff se oferă să ajute.

În echipa de investigație este și Dr. Zee Madieras (Sarah Lind), fiica șefului poliției, prietenă din copilăria a lui Jeff și examinator medical.

Acesta este primul film de invetigație a lui Jesse Metcalfe. Într-un interviu acesta a declarat:

„Am avut o chimie incredibilă cu toată echipa. Cred că această echipă a fost construită ca să reziste pentru mai multe producții. (…) Mi-a plăcut foarte mult personajul, povestea lui, trecutul lui, cred că are mai multe fațete și mi-a plăcut să-l interpretez. Ceea ce îmi mai place la acest proiect este credibilitatea poveștii, un aspect extrem de important într-o astfel de producție .”

Seria continua cu filmul Misterele de la Martha’s Vineyard 2: Hoțul de smaralde, duminică, 18 octombie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Noi episoade din Așii amanetului, la History

VIDEO. Postul de televiziune History aduce noi episoade din Așii amanetului. Noile episoad…