Home Seriale TV Un nou sezon Avanpostul începe la Diva

Un nou sezon Avanpostul începe la Diva

0
0

Diva aduce un nou sezon al serialului fantasy Avanpostul (The Outpost). Când va fi difuzat?

Noi episoade din sezonul patru al serialului Avanpostul vor fi difuzate la Diva de mâine, 23 iunie, de la ora 21.00.

Televiziunea a programat câte două episoade în  fiecare seară de joi.  

Ce se întâmplă în sezonul 4?

Acțiunea continuă firul narativ al sezonului 3. După ce Gwynn (Imogen Waterhouse) se sacrifică pentru a o distruge pe Yavalla, Avanpostul are nevoie de un nou conducător. 

Dar în timp ce Talon (Jessica Green) și Garret (Jake Stormoen) încearcă să stabilească o nouă conducere, apare o nouă amenințare și este dezvăluită adevărata origine a unor creaturi misterioase. 

Magia își face simțită prezența când Talon și prietenii ei experimentează viziuni întunecate de la ființe asemănătoare zeilor, care sunt hotărâți să-și revendice kinje-urile pentru ei înșiși. 

O asasină pe nume Luna (Maeve Courtier-Lilly) o vânează pe Talon pentru a se răzbuna pentru crimele din trecut, dar descoperă curând că propria ei moștenire este dependentă de soarta lui Talon.

Pe de altă parte, îndurerată de recenta pierdere a iubitului ei, Falista (Georgia May Foote) este îndrumată să se dedice noilor „zei” în schimbul unui favor costisitor. Talon și Zed (Reece Ritchie) descoperă cea mai mare amenințare cu care s-au confruntat până acum: o nouă specie de ființe care va explica în cele din urmă originile întunecate ale lui Talon. 

Cu Dean Devlin și Jonathan Glassner în rolurile de producători executivi, Avanpostul este rezultatul colaborării dintre echipa Electric Entertainment formată din Marc Roskin și Rachel Olschan-Wilson și de echipa Arrowstorm Entertainment formată din Jason Faller și Kynan Griffin. 

Jennifer Griffin de la Arrowstorm Entertainment și Jonathan English de la Balkanic Media sunt și ele producătoare executive.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…