Home Filme Filme și seriale noi pe Netflix în iulie. Sezoane noi din Stranger Things și Virgin River

Filme și seriale noi pe Netflix în iulie. Sezoane noi din Stranger Things și Virgin River

0
0
STRANGER THINGS. (L to R) Millie Bobby Brown as Eleven and Jamie Campbell Bower as Peter Ballard in STRANGER THINGS. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Ce filme și noi sezoane apar pe Netflix în iulie. Stranger Things 4: Volumul 2 este unul din titlurile lunii.

Alte producții pe care Netflix mizează luna aceasta sunt: 

  • Persuasion (2022), un film cu Dakota Johnson, o adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen.
Persuasion. Dakota Johnson as Anne Elliot in Persuasion. Cr. Nick Wall/Netflix © 2022
  • The Gray Man (2022), unde Ryan Gosling joacă rolul unui fost agent CIA.
The Gray Man. Ryan Gosling as Six. © 2022 Netflix, Inc.

De asemenea, apar noi sezoane din Virgin River, Blown Away, Dream Home Makeover, Rebelde, Big Timber, Sintonia, Bad Exorcist.

Ce seriale noi avem? Ca să enumerăm câtev titluri amintim Resident Evil, The longest night, How to build a sex room sau Control Z.

Ce noutăți sunt în secțiunea pentru copii? Apar noi sezoane din Kung Fu Panda: The Dragon Knight, Jurassic World Camp Cretaceous sau Gabby’s Dollhouse.

Printre titlurile licențiate Netflix amintim: Along came a spider, Coach Carter, Dark Waters, King Kong, Meet Joe Black sau The 100 (sez. 7). 

În continuare vă prezentăm titlurile lunii, iar apoi lista extinsă cu filme și seriale noi pe Netflix în iulie.

Titlurile lunii pe Netflix

Stranger Things 4: Volumul 2 – serial, din 1 iulie

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Persuasion – film, din 15 iulie

Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul pe care l-a lăsat să plece, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. O adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen.

The Gray Man – film, din 22 iulie

The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Pescuit dintr-un penitenciar federal și recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morții extrem de priceput, apreciat de Agenție. Acum, însă, roata s-a întors și Six a devenit ținta, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susținerea posibilă.

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

2 IULIE 2022 

My Liberation Notes – SERIAL NETFLIX 

Epuizați de monotonia vieții de adult, trei frați caută împlinirea și libertatea dincolo de banalitatea rutinei zilnice.

6 IULIE 2022 

Control Z: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Sofía, Javi și prietenii lor încearcă să-și continue netulburați ultimul an de liceu, dar un hacker necunoscut care deține un cont familiar le face viața grea.

Girl in the Picture – DOCUMENTAR NETFLIX

În acest documentar, o femeie găsită muribundă pe marginea drumului lasă în urmă un fiu, un bărbat care susține că e soțul ei și un mister care devine un coșmar.

Hello, Goodbye, and Everything in Between – FILM NETFLIX

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Clare și Aidan decid ca, înainte de facultate, să se despartă fără regrete și fără suferință. Le va oferi întâlnirea epică de adio o ultimă șansă de a găsi iubirea?

King of Stonks – SERIAL NETFLIX

Disperat să aibă faimă în afaceri, un geniu al finanțelor extrem de ambițios minte, înșală și complotează pentru a-și propulsa spre succes noua companie deloc originală.

Uncle from Another World – SERIAL ANIME NETFLIX

După 17 ani în comă, unchiul de vârstă mijlocie al lui Takafumi se trezește deodată vorbind într-o limbă de nerecunoscut și dotat cu puteri magice.

7 IULIE 2022

Karma’s World: Season 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Karma’s World S3 (L to R) Swayam Bhatia as Sabiya Abdullah, Madison Spicer as Demi Ray Samuels, Asia Bryant as Karma Grant, Aria Capria as Switch Stein in Karma’s World S3. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Cu prieteni noi și dedicându-se apărării adevărului, Karma evoluează frumos ca fiică, soră, artistă și nu numai, cu rime noi, iar distracția-i în toi!

8 IULIE 2022 

Boo, Bitch – SERIAL NETFLIX

Două prietene încep ultimul an de liceu hotărâte să se remarce. Dar una dintre ele devine fantomă și va trebui să-și trăiască din plin timpul de viață rămas.

Capitani: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Luc Capitani locuiește acum la Luxembourg, are o nouă slujbă și se trezește implicat într-o investigație în jurul unei crime legate de lumea interlopă din oraș.

Dangerous Liaisons – FILM NETFLIX

Isteața Célène se îndrăgostește de Tristan, băiatul rău de la noul ei liceu din Biarritz, neștiind că e victima unui pariu între el și Vanessa, vedeta de pe social media.

How To Build a Sex Room – SERIAL NETFLIX

How To Build a Sex Room. Melanie Rose in How To Build a Sex Room. Cr. Caleb Alvarado/Netflix © 2022

De la o temniță secretă în stil rock-and-roll, până la un spa de cinci stele, Melanie Rose proiectează renovări erotice pentru cupluri în acest serial reality picant.

Incantation – FILM NETFLIX

Acum șase ani, Lee Jo-nan a fost blestemată după ce a sfidat un tabu religios. Acum, trebuie să-și protejeze fiica de consecințele faptelor sale.

Jewel – FILM NETFLIX

În vizită la un monument dedicat victimelor unui masacru, o fotografă se atașează de o localnică, însă idila le stârnește amintiri apăsătoare dintr-un trecut împărtășit.

Ranveer vs Wild with Bear Grylls – FILM NETFLIX

În acest program special interactiv, clicurile tale îi vor ajuta pe Ranveer Singh și pe Bear Grylls să înfrunte natura sălbatică din Serbia, în căutarea unei flori rare.

The Longest Night – SERIAL NETFLIX

The Longest Night. Cr. Courtesy of Netflix ©

O închisoare psihiatrică e înconjurată de oameni înarmați, iar telefoanele nu au semnal. Scopul este prinderea lui Simón Lago, criminal în serie. Șase episoade. O noapte.

The Sea Beast – FILM NETFLIX

O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.

11 IULIE 2022 

For Jojo – FILM NETFLIX

Când buna ei prietenă Jojo se îndrăgostește și abandonează aventurile lor furtunoase din Berlin, Paula face tot ce poate ca să îi saboteze nunta.

Valley of the Dead – FILM NETFLIX

În timpul Războiului Civil Spaniol, câțiva dușmani declarați sunt nevoiți să colaboreze pentru a înfrunta zombi hămesiți, care fuseseră creați într-un experiment nazist.

12 IULIE 2022 

Bill Burr: Live at Red Rocks – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comedianul Bill Burr vorbește despre cancel culture, feminism, recenziile proaste primite de la soție și o epifanie avută în timpul unui program de stand-up.

How to Change Your Mind – DOCUMENTAR NETFLIX

Autorul Michael Pollan te ghidează în acest serial documentar care explorează istoria și utilizările psihedelicelor, inclusiv LSD, psilocibina, Ecstasy și mescalina.

My Daughter’s Killer – DOCUMENTAR NETFLIX

Un tată se luptă zeci de ani să-l aducă în fața instanțelor din Franța și Germania pe ucigașul fiicei sale înainte de a lua măsuri extreme. Un documentar polițist adevărat.

13 IULIE 2022 

Big Timber: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Big Timber Season 2. Coleman Miller in Big Timber Season 2 Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Fără acces la noua concesiune a lui Kevin și cu sancțiuni guvernamentale uriașe la orizont, el și Sarah vor avea nevoie de un nou plan ca să-și salveze afacerea.

D.B. Cooper: Where Are You?! – DOCUMENTAR NETFLIX

În 1971, un pirat aerian sare dintr-un avion cu o geantă plină de bani furați și scapă basma curată. Identitatea sa a rămas învăluită în mister zeci de ani la rând.

Extraordinary Attorney Woo – SERIAL NETFLIX

Woo Young-woo e o femeie afectată de autism, începătoare la o firmă de avocatură. Deopotrivă genială și excentrică, ea nu se ocupă de procese doar în sala de judecată.

Hurts Like Hell – SERIAL NETFLIX

De la pariuri ilegale la meciuri aranjate, descoperiți culisele sordide ale Muay Thai, un sport altă dată venerat, în această dramă inspirată de evenimente reale.

Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres! – DOCUMENTAR NETFLIX

În politică, mulți caută puterea. El a căutat pacea. Prestigiul și integritatea lui Shimon Perez au fost piatra de temelie pe care s-a înființat și ridicat Israelul.

Sintonia: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Doni se agită legat de prețul celebrității, Rita ia în calcul o nouă carieră, iar Nando se gândește la drumul pe care l-a ales. Acum miza este mai mare ca niciodată.

Under the Amalfi Sun – FILM NETFLIX

În timpul unei vacanțe pe Coasta Amalfitană, Vincenzo și Camilla își pun dragostea la încercare, iar prietenii lor, Furio și Nathalie, au parte de propriile aventuri.

14 IULIE 2022

Kung Fu Panda: The Dragon Knight – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Hotărât să recupereze niște arme magice, să-și refacă reputația și să salveze lumea, legendarul războinic Po face echipă cu un cavaler englez de elită.

Resident Evil – SERIAL NETFLIX

La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Bazat pe franciza horror.

15 IULIE 2022

Alba – SERIAL NETFLIX

Alba. Cr. Courtesy of Netflix ©2022

Alba se trezește pe o plajă, având semne ale unui viol, însă nu își amintește nimic din noaptea precedentă. Apoi, află că violatorii sunt prietenii iubitului ei.

Country Queen – SERIAL NETFLIX

O organizatoare de evenimente din Nairobi revine în satul ei după zece ani, având de înfruntat propriul trecut, dar și o companie minieră ce amenință să-i distrugă casa.

Farzar – SERIAL NETFLIX

Prințul Fichael trăiește într-o colonie umană aflată într-o lume extraterestră și jură să scape planeta de rău, dar află că cel mai mare răufăcător este chiar tatăl lui.

Love Goals (Jaadugar) – SERIAL NETFLIX

Un magician oarecare, deloc interesat de fotbal, trebuie să conducă echipa locală în finala unui turneu. Miza: căsătoria cu iubirea vieții lui.

Mom, Don’t Do That! – SERIAL NETFLIX

Spre bucuria și disperarea celor două fiice ale ei, după moartea soțului, o mamă de 60 de ani decide să pornească din nou în căutarea iubirii. Bazat pe evenimente reale.

Remarriage & Desires – SERIAL NETFLIX

Cu ajutorul unei agenții matrimoniale pentru cei bogați, o femeie divorțată plănuiește să se răzbune pe amanta intrigantă a fostului ei soț.

18 IULIE 2022 

Live is Life – FILM NETFLIX

Dând piept cu realitățile vieții de adult, cinci prieteni se reunesc pentru o ultimă aventură și pornesc în căutarea unei flori magice care le poate îndeplini dorințele.

My Little Pony: A New Generation: Sing-Along – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

My Little Pony: A New Generation: Sing-Along (L to R) Sofia Carson as Pipp, Vanessa Hudgens as Sunny, James Marsden as Hitch, Liza Koshy as Zipp and Kimiko Glenn as Izzy in My Little Pony: A New Generation: Sing-Along. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2022

O fetiță-ponei își face noi prieteni și încearcă să readucă magia în universul ei, totul în această versiune cu cântece a filmului „My Little Pony: O nouă generație”.

StoryBots: Laugh, Learn, Sing: Collection 2: Learn to Read – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Urmează-i pe prietenii StoryBot Beep, Boop, Bing, Bang și Bo pe parcursul a trei volume de mici lecții de citire însoțite de melodii antrenante!

Too Old for Fairy Tales – FILM NETFLIX

Un gamer răzgâiat vrea să participe la un turneu, dar boala mamei și o mătușă excentrică îl forțează să-și regândească prioritățile.

19 IULIE 2022 

David A. Arnold: It Ain’t For the Weak – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

În fața publicului din orașul natal, Cleveland, David A. Arnold glumește despre certurile matrimoniale și copiii răsfățați, intrând și în culisele vieții lui de familie.

20 IULIE 2022

Bad Exorcist: Season 2 – SERIAL NETFLIX

De la carteluri de narcotraficanți venite din iad până la monstrul antiglonț ahtiat după cartofi, Bogdan revine și înfruntă adversari complet noi.

Virgin River: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Virgin River. (L to R) Martin Henderson as Jack Sheridan, Alexandra Breckenridge as Mel Monroe in episode 404 of Virgin River. Cr. Courtesy Of Netflix © 2022

Mel se orientează în noua ei realitate, viitorul lui Jack este amenințat de trecut și în Virgin River apar noi personaje care tulbură apele.

21 IULIE 2022

Jurassic World Camp Cretaceous: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Acest serial de animație pentru familie cu acțiunea plasată în universul francizei de mare succes revine cu un nou sezon.

22 IULIE 2022

Blown Away: Season 3 – SERIAL NETFLIX

În atelier sosesc zece noi și talentați sticlari care au parte de provocări legate de spațiul cosmic, circ, cele șapte păcate capitale și multe altele.

23 IULIE 2022

Alchemy of Souls – SERIAL NETFLIX

O puternică vrăjitoare aflată în trupul unei femei oarbe întâlnește un bărbat dintr-o familie respectată, care îi cere să-l ajute să-și schimbe destinul.

25 IULIE 2022

Gabby’s Dollhouse: Season 5 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Acest serial plin de culoare, cu acțiunea plasată într-o casă de păpuși fantastică în care se află mini lumi și personaje pisicești fermecătoare, revine cu un nou sezon.

26 IULIE 2022

DI4RIES – SERIAL NETFLIX

DI4RIES. Liam Nicolosi as Giulio, Andrea Arru as Pietro, Flavia Leone as Liva. DI4RIES. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Primele iubiri, primele săruturi, distracție cu prietenii și răfuieli cu rivalii. Pe holurile gimnaziului Galileo Galilei, fiecare zi e plină de surprize!

Street Food: USA – DOCUMENTAR NETFLIX

Acest sezon al serialului „Street Food” se concentrează asupra bucătarilor și asupra diverșilor maeștri și eroi ai artei culinare din America.

27 IULIE 2022

Car Masters: Rust to Riches: Season 4 – SERIAL NETFLIX

Shawn caută să impulsioneze afacerile din atelier, iar Mark și restul echipei lucrează la diverse proiecte, printre care un Chevy din ’57 și un Lincoln Zephyr foarte rar.

Dream Home Makeover: Season 3 – SERIAL NETFLIX

De la biroul ideal pentru lucrul de acasă, la o cameră pentru vinuri, Syd și Shea le îndeplinesc visele clienților și se bucură de cel mai nou membru al familiei McGee.

Pipa – FILM NETFLIX

Fosta anchetatoare Manuela Pipa Pelari care duce o viață retrasă într-un mic oraș argentinian, este nevoită să se confrunte pe neașteptate cu secrete din propriul trecut.

Rebelde: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Rebelde-Season 2.(L to R) Sergio Mayer Mori as Esteban Torres, Andrea Chaparro as María José Sevilla (MJ), Jeronimo Cantillo as Dixon Avalos, Azul Guaita as Jana Cohen-Fernandez, SAAK as OKANE, Selene as Andrea (Andi) Agosti, Franco Masini as Luka Colucci in Rebelde. Cr. Mayra Ortiz/Netflix © 2022.

Acest serial plin de drame pentru tineri adulți revine cu un nou sezon.

The Most Hated Man on the Internet – DOCUMENTAR NETFLIX

Acest nou documentar prezintă cruciada unei mame împotriva proprietarului lipsit de scrupule al unui site cu materiale pornografice.

28 IULIE 2022

A Cut Above – FILM NETFLIX

Un bărbat își descoperă propriile talente în timp ce încearcă să salveze salonul mamei sale.

Another Self – SERIAL NETFLIX

Trei prietene iau parte la o sesiune de terapie într-un oraș de pe litoral și învață să treacă prin traume nerezolvate legate de trecutul familiilor lor.

Keep Breathing – SERIAL NETFLIX

Când un avion de mici dimensiuni se prăbușește în zona sălbatică a Canadei, o femeie trebuie să lupte cu natura și cu propriile traume pentru a supraviețui.

Oggy and the Cockroaches: Next Generation – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Oggy s-a întors cu o surpriză: elefănțica Piya, fiica în vârstă de șapte ani a prietenilor săi din India.

29 IULIE 2022

Detective Conan: Zero’s Tea Time – SERIAL ANIME NETFLIX

Un detectiv, care e totodată agent de securitate publică și membru al unei organizații enigmatice, își asumă trei identități în acest serial derivat din „Detectiv Conan”.

Fanático – SERIAL NETFLIX

Fanático. Lorenzo Ferro as Lázaro in Fanático. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Când cel mai faimos cântăreț din Spania moare în timpul unui concert, un fan profită de situație și adoptă identitatea idolului său pentru a scăpa de o viață banală.

Purple Hearts – FILM NETFLIX

Deși foarte diferiți, o cantautoare (Sofia Carson) și un pușcaș marin (Nicholas Galitzine) se îndrăgostesc iremediabil în ciuda tuturor obstacolelor.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series – SERIAL NETFLIX

În acest thriller cu adolescenți, trei majorete de la o școală privată reactivează clubul anti-bullying al foștilor lor colegi și luptă împreună împotriva nedreptății.

The Entitled – FILM NETFLIX

O femeie stângace se străduie să se integreze după ce se trezește pe neașteptate în înalta societate.

Uncoupled – SERIAL NETFLIX

Când iubitul care i-a fost alături 17 ani îl părăsește brusc, un agent imobiliar de peste 40 de ani din New York se trezește singur și este nevoit să o ia de la capăt.Jobs Database
Arata mai multe articole din Filme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…