Home Seriale TV Seriale de investigații, în maraton, la Diva. Unul nou, plus Căpitanul Marleau

Seriale de investigații, în maraton, la Diva. Unul nou, plus Căpitanul Marleau

0
0
Maraton Căpitanul Marleau

Seri maraton cu seriale de investigații la Diva. Sezonul trei din Căpitanul Marleau începe de azi, iar apoi televiziunea va da o nouă producție polițistă.

Căpitanul Marleau va fi difuzat de azi, 4 iulie, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Ce se întâmplă în Căpitanul Marleau?

În acest sezon, extravaganta Marleau (Corinne Masiero) desfășoară investigații criminalistice în locuri deosebite precum un studiou de radio, un parc de distracții și intră chiar în intimitatea unui artist celebru. 

Structura unică a personalității ei, intuiția și nonconformismul o ajută să găsească vinovații și să dezvăluie adevărul.

Cu un mod unic de analiza cazurile, o înfățișare neobișnuită, umor și comportament aparent bizare, căpitanul Marleau nu este un investigator obișnuit. Unul dintre invitații sezonului este însuși David Suchet (Poirot).  

După ce se termină maratonul Marleau, începe un alt serial ce are în centru tot o detectivă neobișuită, rol jucat de actrița Audrey Fleurot.

Morgane, geniul investigațiilor (HPI – Haut Potentiel Intellectuel, 2021) începe din 27 iulie.

Cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în regiunea Hauts-de-France (Attiches, Courrières, Dunkerque, Lille, Malo-les-bains, Villeneuve d’Ascq). 

Deși sunt investigate cazuri de crimă,  producția este presărată cu umor.

Morgane, care se află între primii 3% cei mai inteligenți oameni din lume, este lipsită de diplomație, are un aspect extravagant și o personalitate pe măsură. 

Problemele ei cu autoritățile nu sunt un secret, iar colaborarea cu oamenii legii este presărată de conflicte. Dar cumva va reuși să facă echipă cu Adam pentru a-i investiga pe cei mai inteligenți dintre criminali. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…