Home Seriale TV Un nou serial de acțiune la DIVA. Începe peste câteva zile

Un nou serial de acțiune la DIVA. Începe peste câteva zile

0
0

DIVA aduce un nou serial în grilă, pe finalul lunii mai. Producția îl are ca personaj principal pe actorul Christian Kane.

Serialul se numește „Aproape în paradis” și începe din 24 mai, de la ora 21:00. Se vor difuza câte două episoade săptămânal.

Producția americană s-a filmat în întregime în Filipine.

CITEȘTE ȘI: Noutățile lunii mai la DIVA. Filme despre nunți și un nou serial de acțiune

Actorul Kane interpretează personajul unui fost agent în lupta antidrog, Alex Walker. Forțat să se pensioneze din cauza unei afecțiuni care îi pune viața în pericol, unul dintre cei mai bun agenți DEA, decide să se retragă în Cebu, o insula liniștită din Filipine.

Problemele încep când descoperă că acel loc liniștit pe care el l-a vizitat în urmă cu 15 ani, nu mai este așa cum și-l amintea, ci a devenit o destinație de lux, cu hoteluri, yachturi și o energie vibrantă.

El devine proprietar și manager al unui magazin de suveniruri din cadrul unui hotel de lux și încearcă să se adapteze la viața de pe insulă. Dar luxosul hotel atrage pe lângă elita bogată și puternică și infractori celebri din întreaga lume și, în ciuda tuturor eforturilor de a duce o viață retrasă și liniștită, Alex este atras într-o lume periculoasă, plină de situații stresante și acțiune. Iar marea lui problemă, și norocul nostru, este că îi și place!

Alex face în scurt timp echipă cu Detectivul Kai Mendoza (Samantha Richelle), cel mai tânăr polițist din Cebu și cel mai tânăr detectiv. O femeie foarte frumoasă, Kai luptă mereu cu stereotipurile și trebuie să își demonstreze mereu abilitățile. Chiar dacă întâlnirea celor doi nu decurge bine, în timp relația lor se îmbunătățește și învață să lucreze împreună.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …