Home Stiri VIDEO. Documentar regizat de Andrei Dăscălescu, din mai pe HBO GO

VIDEO. Documentar regizat de Andrei Dăscălescu, din mai pe HBO GO

0
0

Un documentar regizat de românul Andrei Dăscălescu se vede din luna mai pe platforma HBO GO.

Producția se numește „Holy Father” și a debutat pe HBO GO pe 13 mai.

Al treilea documentar realizat de Dăscălescu vorbește despre familie, relația autorului cu tatăl său, călugăr, și cu iubita lui cu care urmează să aibă un copil, despre fericirile și bucuriile interiorizate, comune unei generații.

„Tatăl meu ne-a părăsit pe mine și pe sora mea când aveam șase ani. După o perioadă, a devenit călugăr. Când am aflat că urmează să devin și eu tată, am căutat să înțeleg cum aș putea fi un părinte bun pentru fetița mea.

Am construit filmul în jurul întâlnirii cu tatăl meu, pe care am simțit că am curajul să-l reîntâlnesc cu acest pretext, în speranța de a ne cunoaște, de a ne înțelege reciproc mai bine, de a clarifica aspecte din trecut.

Mi-am dorit să înțeleg decizia lui de a părăsi familia și toate lucrurile lumești, pentru Dumnezeu. Am dat peste multe îndoieli, peste ziduri greu de dărâmat, pe care ambii le-am ridicat în timp.

Dar știam că, indiferent ce se va întâmpla, nu voiam să încalc promisiunea pe care i-am făcut-o fiicei mele, aceea de a face cu adevărat tot posibilul pentru a deveni un tată bun.”, spune regizorul Andrei Dăscălescu.

Anterior, Andrei Dăscălescu a mai realizat documentarele „Planeta Petrila” (2016) și „Constantin și Elena” (2008). El a câștigat premiul pentru Cel mai bun documentar în cadrul Premiilor Gopo și a fost nominalizat de 5 ori în diferite secțiuni. Este fondatorul casei de producție Filmlab (2007).

VIDEO. Trailer-ul documentarului „Holy father”Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …