Home Seriale TV Serial nou la TVR 2 – Iubire dincolo de timp

Serial nou la TVR 2 – Iubire dincolo de timp

0
1

TVR 2 va difuza serialul romantic Iubire dincolo de timp („Alem Do Tempo”, 2015), o producţie braziliană.

Noul serial va avea premiera pe 14 august, de luni până vineri, de la ora 16.00. Serialul va fi și pe TVR HD și TVR+.

Separaţi de diferenţe sociale şi intrigi, doi tineri vor străbate timpul pentru a se regăsi şi a trăi marea iubire.

Povestea iubirii interzise începe în anul 1865, în oraşul Campobelo din Brazilia, unde o tânără modestă – Livia (Alinne Moraes), săracă, părăsită de mamă şi crescută la mânăstire îl întâlneşte pe Felipe (Rafael Cardoso), moştenitorul unei familii importante, nepotul puternicei contese Vitoria (Irene Ravache).

Cei doi trăiesc o iubire imposibilă, despărţiţi de diferenţe sociale şi de intrigi familiale. Povestea lor nu poate avea decât un sfârşit tragic, dar destinele lor sunt legate.

150 de ani mai târziu, Livia şi Felipe primesc o nouă şansă de a îndrepta greşelile trecutului, când soarta îi reuneşte într-o staţie de metrou aglomerată din Rio de Janeiro.

În versiunea “modernă”, ea e o tânără bogată şi  moştenitoarea unei afaceri importante, el este un modest viticultor.

Vieţile lor sunt complicate şi vor avea, din nou, de luptat cu prejudecăţi şi intrigi care încearcă să-i despartă. Oare va exista un final fericit la această frumoasă şi tristă poveste de dragoste?

Distribuţia „Iubire dincolo de timp” („Alem Do Tempo”, 2015) îi reuneşte în rolurile principale pe actorii Alinne Moraes, Rafael Cardoso, Irene Ravache, Paola Oliveira şi pe Ana-Beatriz Nogueira.

Alinne Moraes, cunoscută publicului din serialul „Culoarea păcatului” (2004) şi Rafael Cardoso nu se află la prima colaborare. Cei doi au mai fost parteneri şi în „Espelho da Vida”, serial care s-a difuzat în Brazilia în acest an.

Paola Oliveira este cunoscuta publicului pentru rolurile sale din telenovelele “Belissima”, “O profeta”, “Amor a Vida”, “Malhação”şi “Insensato Coração”, iar actriţa Ana Beatriz Soares Nogueira a câștigat Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță la cea de-a 37-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin (1987).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…