Home Seriale TV VIDEO. După „doar” trei ani și patru luni. True Detective se întoarce cu sezonul trei pe HBO și HBO GO

VIDEO. După „doar” trei ani și patru luni. True Detective se întoarce cu sezonul trei pe HBO și HBO GO

0
0

True Detective, creat de Nic Pizzolatto se întoarce la HBO și HBO GO pe 14 ianuarie.

Sezonul trei va avea opt episoade, iar primele două vor fi disponibile pe HBO și HBO GO luni, 14 ianuarie, apoi va fi difuzat câte un nou episod în fiecare luni. Primul episod va fi difuzat la ora 20:00, iar cel de-al doilea de la ora 21:00.

Noul sezon spune povestea unei crime macabre în inima munților Ozark, un mister care devine din ce în ce mai ciudat odată cu trecerea deceniilor. Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru Moonlight) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays care aparține de poliția statală, în timp ce Stephen Dorff (Somewhere) interpretează rolul lui Roland West, detectivul care a anchetat cazul cu Hays, iar Carmen Ejogo (Selma) o interpretează pe profesoara și scriitoarea Amelia Reardon.

Când se desfășoară acțiunea serialului?

  • 1980: Will și Julie Purcell, copiii lui Tom și Lucy Purcell, dispar la o săptămână după Halloween, în West Finger, Arkansas.
  • 2015: Detectivul ieșit la pensie Wayne Hays, care a anchetat cazul la vremea lui, este rugat să arunce încă o privire la întorsăturile de situație ale cazului nerezolvat, cu un producător de documentare despre crime reale.

Jobs Database
Load More In Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Schimbări în grila Comedy Central. Intră serialul The Big Bang Theory, iar Friends se mută mai devreme

Postul Comedy Central a anunțat modificări în grila de programe din luna iunie. În grila p…