Home Seriale TV Film Now aduce serialul Experimentul marca Ridley Scott, regizorul filmului Marțianul

Film Now aduce serialul Experimentul marca Ridley Scott, regizorul filmului Marțianul

0
0
THE PASSAGE: L-R: Saniyya Sidney and Mark-Paul Gosselaar in THE PASSAGE premiering midseason on FOX. ©2018 Fox Broadcasting Co. Cr: Steve Dietl/FOX

Postul de televiziune Film Now va difuza serialul „Experimentul”, cea mai recentă producție a lui Ridley Scott, regizorul filmelor Marțianul și Gladiatorul.

Primul episod al serialului se vede marți, 15 ianuarie, de la ora 20:00, anunță reprezentanții postului.

Serialul ajunge în România la o zi după lansarea în Statele Unite.                              

Firul epic al serialului pornește de la eșecul proiectului medical Noah, menit să identifice un panaceu. În urma eșecului medicii au nevoie de „sânge proaspăt” pentru a repune pe picoare proiectul.

Producția spune povestea lui Brad Wolgast, interpretat de Mark-Paul Gosselaar, care este pus de autorități  s-o transforme în cobai pe Amy Bellafonte, o fetiță orfană de ambii părinți.

Intriga este declanșată de această dilemă morală cu care se confruntă medicul.

Pentru rolul lui Amy a fost aleasă Saniyya Sydney, câștigătoare Young Artist Awards, la doar 11 ani, a premiului pentru cea mai bună interpretare a unui rol secundar într-o mini-serie TV (“Roots”).

Din distribuție mai fac parte McKinley Berchel III (“Show me a hero”), Brianna Brown (“Dynasty”), Brianne Howey (“The Exorcist”), Henry Ian Cusick (“Lost”) și Jamie McShane (“Gone Girl”).

Filmul este inspirat de primul volum „The Passage” din trilogia cu vampiri scrisă de profesorul britanic James Cronin, autor laureat al premiului PEN/Hemingway.

„Două dintre trăsăturile filmelor lui Ridley Scott care i-au adus consacrarea, efectele speciale impresionate (“Alien”) și personaje feminine puternice (“Thelma și Louise”), vor fi recunoscute de fanii genurilor thriller și horror și în “Experimentul”, serial care pune față în față monstruozitatea și inocența”, menționează reprezentanții producției.

„God Friended Me”, reprogramat                                  

Odată cu premiera serialului Experimentul, producția de comedie „God Friended Me” (“Cineva acolo sus”) se mută la altă oră. Acesta va fi reprogramat lunea, de la ora 20:00.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…