Home VIDEO Trailer VIDEO. Netflix a lansat trailer-ul serialului Tribes of Europa, cu Ana Ularu

VIDEO. Netflix a lansat trailer-ul serialului Tribes of Europa, cu Ana Ularu

0
0

Netflix a lansat trailer-ul noului serial Tribes of Europa (Titlu local: Triburile Europei), cu românca Ana Ularu în distribuție. Noua producție SF va debuta pe platforma de streaming pe 19 februarie.

Serialul german este creat de Philip Kock și descrie o lume captivantă care se redresează și, în cele din urmă, aduce un nou început plin de speranță pentru continent.

CITEȘTE ȘI: La anul, pe Netflix: Un serial cu actrița Ana Ularu. De la producătorii seriei Dark. Primele imagini

CITEȘTE ȘI: Noutățile Netflix din februarie. Tribes of Europa, cu Ana Ularu, printre titluri

Va avea în total 6 episoade, fiind o producție W&B Television. Producătorii executivi sunt Quirin Berg, Max Wiedemann (producătorii seriei de succes Dark) și Maximilian Vetter.

Pe lângă Ana Ularu, din distribuție mai fac parte Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan sau Robert Finster.

SINOPSIS. După o catastrofă globală misterioasă, un război pornește între Triburile care au apărut din ruinele Europei. Trei frați din tribul pașnic Origine – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed) – sunt separați și forțați să își găsească propriul drum în lupta plină de aventuri pentru viitorul acestei noi Europa.

VIDEO. Trailer-ul serialului Tribes of Europa, cu Ana UlaruJobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …