Home Seriale TV Blestemul Insulei Oak, sezonul 8, se vede pe History. Din weekend

Blestemul Insulei Oak, sezonul 8, se vede pe History. Din weekend

0
0

History difuzează din acest weekend noi episoade din serialul Blestemul Insulei Oak. Sezonul 8 debutează vineri, 5 februarie, de la 22:00.

Producția îi are drept protagoniști pe vânătorii de comori Rick și Marty Lagina, care alături de echipa lor se întorc pe insula Oak, în încercarea de a rezolva misterul comorii vechi de 224 de ani.

Planul este de a săpa și mai adânc. Ei cred că trecerea timpului și fluxul apelor subterane au dus la scufundarea comorii ascunse în măruntaiele insulei.

Echipa de căutători se va folosi de o aparatură ultramodernă pentru detectarea metalelor de pe suprafața insulei, în timp ce săpături arheologice extinse vor fi efectuate în apropierea fundațiilor celor două ferme istorice deținute în trecut de Daniel McGinnis și Samuel Ball. După 225 de ani, misterul Insulei Oak este pe cale de a fi elucidat.

Legenda comorii ascunse pe insula Oak pornește în jurul anului 1700, când au fost observate lumini în mijlocul nopții, iar cei trimiși să investigheze pe insulă nu s-au mai întors.

Mai apoi, câțiva copii plecați acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naștere unei vânători care continuă și astăzi și în care au fost implicați inclusiv președintele american Franklin D. Roosevelt și actorul John Wayne.

Mai mulți aventurieri au fost pe insula Oak pentru a găsi comoara, în ultimele două secole, dar fără vreun succes. Mulți au cheltuit sume enorme de bani, iar alți șase oameni și-au pierdut viața.

CITEȘTE ȘI: History și Crime+Investigation, recomandări în februarie: Multe seriale despre mistereJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …