Home Seriale TV Supernatural se încheie cu sezonul 15. Primele detalii

Supernatural se încheie cu sezonul 15. Primele detalii

0
0
Supernatural- Photo: Jack Rowand/The CW –

Toamna aceasta, serialul Supernatural ajunge la final, după 15 sezoane. Acesta este anul când fanii își vor lua la revedere de la Sam și Dean.

Iată ce știm despre sezonul 15 Supernatural, până acum:

  • Serialul Supernatural va avea premiera peste Ocean pe 10 octombrie, în rețeaua The CW. De văzut dacă serialul va ajunge și în România.
  • Băieții vor trece printr-o criză existențială. La finele sezonului 14 Sam, Dean și Cas (Misha Collins) au rămas înconjurați de o armată de strigoi, după ce Chuck (Rob Benedict) a dezlănțuit Iadul pe Pământ. Acum, „Creatorul” nu mai este de partea lor.
  • Creatorul serialului: „Cel mai bun mod de a caracteriza ceea ce a făcut Chuck în finală este că a creat o gaură între Iad și pământ.” Iar Sam, Dean și Cas sunt cei care trebuie să facă „curățenie”.
  • Jack se întoarce. Cumva. Deși a fost trimis de Chuck în Marele Abis (The Big Empty), potrivit producătorului serialului, Jack își va petrece prima parte a sezonului 15 în locul în care ajung toți îngerii și demonii care mor. Producătorul a mai spus că Calvert, actorul care îl interpretează pe Jack, va apărea și „în alte forme”
  • Adam va reveni în acest sezon, alături de alte fețe cunoscute. Și pare că frații Winchester vor avea o ultimă întâlnire cu fratele lor vitreg Adam, care a fost închis de către Lucifer, într-o celulă, încă din sezonul 5 al serialului. „Vor reveni, în feluri diferite, personaje pe care le cunoașteți, dar pe care nu le-ați mai văzut demult. Vor fi personaje precum Death sau Empty, genul acesta de forțe primordiale” , a spus creatorul serialului.
  • Chuck nu va fi singurul personaj negativ de care Sam și Dean se vor lovi.
  • Jensen Ackles, creatorul serialului, despre final: „Cred că majoritatea fanilor care au fost alături de noi pe parcursul întregii călătorii vor fi mulțumiți de modul în care se încheie serialul”

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…