Home Seriale TV Stranger Things, sezonul patru, va avea două părți. Când vine premiera

Stranger Things, sezonul patru, va avea două părți. Când vine premiera

0
0

Mult a fost, puțin a rămas. Netflix anunţă, în sfârşit, premiera celui de-al patrulea sezon al serialului Stranger Things, după mai bine de doi ani de așteptări.

Anunţat ca unul dintre cele mai lungi şi complexe dintre sezoane, serialul vine anul acesta în două volume după cum au anunţat fraţii Duffer (Matt şi Ross), creatorii serialului.

Mai exact, prima parte a serialului va avea premiera pe 27 mai, iar cea de-a doua pe 1 iulie. 

Despre Stranger Things: Sezonul 4, care va fi penultimul

Au trecut şase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare şi distrugere în Hawkins.

Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicaţiile vieţii de liceu nu le-au uşurat existenţa. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă şi înspăimântătoare ameninţare.

Dezlegarea groaznicului mister al acestei ameninţări ar putea pune capăt, în sfârşit, ororilor din Lumea Răsturnată.

Anunţul Netflix vine şi cu o scrisoare semnată de creatorii serialului, care anunţă, pe lângă premiera sezonului patru, şi faptul că sezonul cinci va fi ultimul al serialului-fenomen. 

„Salut, tocilarilor! Sunteţi pe recepţie?”, îşi încep fraţii Duffer mesajul. 

„Având 9 scenarii de peste 800 de pagini, aproape doi ani de filmări, mii de cadre cu efecte vizuale şi o durată aproape dublă faţă de cea a sezoanelor anterioare, Stranger Things 4 a fost cel mai dificil sezon de realizat de până acum, dar ne-a oferit şi cele mai mari satisfacţii.”

„Acum şapte ani, am conceput naraţiunea completă pentru Stranger Things. La momentul respectiv, am crezut că povestea se va întinde pe patru sau cinci sezoane. S-a dovedit a fi prea complexă pentru patru, dar, aşa cum veţi vedea, ne apropiem de final. Sezonul 4 va fi penultimul sezon, iar sezonul 5, ultimul.”

„Mai sunt încă multe poveşti captivante de spus în universul Stranger Things: noi mistere, noi aventuri, eroi neaşteptaţi. Sperăm că veţi rămâne alături de noi până terminăm de istorisit povestea unei fete puternice, numite Unsprezece, şi a curajoşilor săi prieteni, a unui poliţist demoralizat şi a unei mame curajoase, a unui orăşel numit Hawkins şi a unei dimensiuni paralele, cunoscute ca Lumea Răsturnată”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…